Kepez sokakları tozdan kurtuluyor

Talas'ın yukarı mahallelerinden Kepez'de ana yolların asfaltının ardından şimdi de ara sokakların toz ve çamurdan kurtulması için kilitli parke yapımına başlandı.

 Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kepez Mahallesi'nin hızlı büyüyüp gelişmesi için çalıştıklarını belirterek, bu kapsamda alt yapıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü söyledi. Başkan Palancıoğlu, gelişmişliğin ölçüsü olarak yolların büyük önem taşıdığını ifade ederek, "Kepez ve diğer mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın toz, toprak ve çamurdan kurtulması için bu yıl için planladığımız 49 bin metrekare kilitli parke yapımı sürüyor. Mahallemizin ara sokakları ve okul civarı kilitli parke ile kaplanarak hem vatandaşlarımızın hem de öğrencilerimizin daha kaliteli yollara kavuşmasını sağlıyoruz." dedi.

Kilitli parke yapımının bir haftaya kadar bitirilmesinin planlandığını kaydeden Başkan Palancıoğlu, öte yandan mahallelinin ekmek pişirebileceği umumi fırın ve camiye ise Kepez'e yakışır bir tuvaletin sezon içinde yapılacağı sözünü verdi.

Bakmadan Geçme