• Haberler
  • Spor
  • Kayserispor'da Mesut Bakkal dönemi başladı 

Kayserispor'da Mesut Bakkal dönemi başladı 

Bakkal: Konuşmaya değil, iş yapmaya geldim

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, önceki gün istifa eden Sergen Yalçın’dan boşalan teknik direktörlük görevine Mesut Bakkal’ı getirdi. Tecrübeli teknik adam için kulüp tesislerinde imza töreni gerçekleştirilirken, Bakkal; “Konuşmak için değil, iş yapmak için geldim. Amacımız bu takımı hak ettiği ligde tutmak” diye konuştu.

Ligin ikinci yarısına Teknik Direktör Sergen Yalçın ile birlikte fırtına gibi bir başlangıç yaparak az zamanda çok işler yapan Kayserispor’da işler son haftalarda kötü gitmeye başlamıştı. Ardı ardına 3 maç kaybeden, son olarak ise geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği’ne mağlup olarak yeniden düşme potasına yaklaşan sarı-kırmızlılarda Teknik Direktör Sergen Yalçın önceki gün istifa etmişti.  
Kayserispor yönetimi Yalçın’dan boşalan koltuğa acilen takviye yapmak için kolları sıvarken, Mesut Bakkal ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Tecrübeli teknik adam ile ilk etapta sezon sonuna kadar anlaşma yapan yönetim basın toplantısı düzenleyerek imza attırdı.

Kulüp tesislerindeki  toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Erol Bedir, Mesut Bakkal ile anlaşılmasının ardından futbolcuların pozitif tepki verdiğini ve bunu artı olarak değerlendirebileceklerini belirterek; “Sergen Hoca ile yolları ayırdıktan hemen sonra hoca arayışına girdik. Mesut Hoca’ya telefon açtım. 10-15 dakikalık görüşmenin ardından kendileri Ankara’dan ekibiyle birlikte yola çıktı. Zaten takımdaki birçok oyuncuyla daha önceden çalışmışlığı var. Hoca ismi belli olduktan sonra futbol takımımızın da çok ciddi pozitif tepki verdiğini söyleyebilirim. Bunu da 6 maçlık turnuvada artı puan olarak değerlendirebiliriz. Takımımıza ve kendisine güveniyoruz”  diye konuştu. 
“Teklif geldiğinde düşünmeden kabul ettim”
Kayserispor’dan gelen teklifi düşünmeden kabul ettiğini belirten Mesut Bakkal ise “Buraya konuşmak için değil, iş yapmak için geldim. Az laf çok iş.” dedi.
Çok iyi bir takıma geldiğinin farkında olduğunu dile getiren Bakkal şunları söyledi:
“Anlaşmamız başkanın dediği gibi 15 dakika sürdü. İyi bir takım. Bu sene alt ligde çalışmama rağmen üst ligi iyi tanıyan bir teknik direktörüm. Çok kaliteli oyuncuları var. Son dönemlerde biraz şanssızlıklar yaşayabilirler ama kalite kalitedir. Bundan sonraki maçlarda açığa çıkaracağımıza inanıyorum. Bu takım iyi olacaktır. Burada olduğum için mutluyum. Çok önemli maçlar oynayacağız. İnşallah ligin sonunda Kayserispor takımı hak ettiği yerde kalacaktır” dedi.
Konuşmaların ardından taraflar hazırlanan sözleşmeyi imzalarken, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olması temennisinde bulundular.
Haber-Foto: Ramazan KARAKUŞ

Bakmadan Geçme