Kayserispor'da savunma alarmı!

Kayserispor, lige verilen milli ara nedeniyle 4 günlük sizin yaparken, yarın saat 17.30'da Karpuzatan Kadir Has Tesislerinde toplanarak Fenerbahçe maçı hazırlıklarına başlayacak. Jean Armen Kana Bıyık'ın oynamadığı maçlarda savunmada büyük sıkıntı yaşayan Kayserispor, defansa önlem arıyor.

Atiker Konyaspor maçı öncesi sakatlanan Jean Armen Kana Bıyık'In yokluğunda teknik heyet savunmada Olaksandr Kucher ve Cristian Sapunaru'ya görev verdi. Atiker Konyaspor maçında beklentilerin altında kalan Kucher ve Sapunaru umut vermedi.
Kana Bıyık'ın yokluğunda savunmada SOS veren Kayserispor'da Teknik Direktör Marius Sumudica savunmanın ortasına önlem arıyor. Atiker Konyaspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Sapunaru'nun, ligin 27. haftasındaki Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek olması ile Jean Armen Kana Bıyık'ın oynayıp oynamayacağı ise belirsiz. Bu iki oyuncunun olması durumunda savunmada Kucher ve Levent Gülen'in oynaması beklenirken bu ikilinin performansı merak ediliyor.
Levent Gülen'e şans doğdu
Sakat Jean Armen Kana Bıyık ve cezalı Sapunaru'nun Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek olmaları nedeniyle genç oyuncu Levent Gülen'e şans geldi. Geçtiğimiz sezon takımın ligde kalmasında önemli rol oynayan ancak bu sezon fazla forma şansı bulamayan genç savunma oyuncusu, eline gelen bu fırsatı iyi değerlendirerek kalan son 8 haftada formayı kimseye vermek istemiyor. Gelecek vaat eden ancak bu sezon Teknik Direktör Marius Sumudica'nın fazla forma vermediği Levent Gülen antrenmanlardaki hırsı, isteği ve azmi ile dikkat çekiyor.
(futbolarena)
 
 

Bakmadan Geçme