Kayserispor kritik virajda

Spor Toto Süper Lig'de düşme korkusunu üzerinden atamayan Kayserispor'da ardı ardına oynanacak olan Antalyaspor ve Osmanlıspor maçları hayati derecede önem taşıyor. Sarı-kırmızılılar bu iki maçtan en az 4 puan çıkarmayı hedefliyor.

A mili futbol takımının oynayacağı maçlar nedeniyle lige verilen arada en iyi şeklide hazırlık yapmayı planlayan Kayserispor,  günde çift idman yaparak eksiklerini gidermeye çalışıyor.
Ligin ikinci yarısındaki çıkışıyla kırmızı bölgeden kısmen de olsa kurtulan sarı-kırmızılılar, tehlike bölgesine en yakın adaylar arasında yer alıyor.

Antalya ve Osmanlı maçları yön verecek
Kayserispor’un ligin geride kalan haftalarda ne yapacağı merakla beklenirken, Antalyaspor ve Osmanlıspor maçları bir anlamda kaderini tayin edecek. 1 nisan cumartesi günü Antalyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz, son yıllarda şansının pek tutmadığı rakibine karşı bu kez şans tanımak istemiyor.  Bu maçın ardından ise 27. Hafta mücadelesinde evinde bu sezonun flaş takımı Osmanlıspor’u ağırlayacak olan sarı-kırmızılılar şartlar ne olursa olsun 3 puan çıkarmayı hedefliyor. Söz konusu iki maçtan alacağı 6 puanla bir hayli rahatlayacak olan Kayserispor, bu bilinçle hareket ederken, Teknik Direktör Sergen Yalçın oyuncularından Gaziantepspor maçında yapılan hataları tekrarlamamaları konusunda uyarılarda bulundu.
Haber: Ramazan KARAKUŞ
 

Bakmadan Geçme