• Haberler
  • Gündem
  • Kayseri'nin 'Ender' Genel Müdürü için 'ender' teklif  

Kayseri'nin 'Ender' Genel Müdürü için 'ender' teklif  

KASKİ'nin yaşadıkça görevde kalası, ender Genel Müdürü Ender Batukan için 'ender' bir teklif verildi. Teklifte, Batukan'ın ömür boyu genel müdür olması istendi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşülen ve kabul edilen önergeyle Batukan “Değişmez ve değiştirilmesi teklif dahi edilemez, vazgeçilmez genel müdürümüz” olarak tanımlandıktan sonra yerinin ömür boyu garanti olması kararlaştırıldı. Kararda “adı gibi ender bir genel müdür olan Ender Batukan’ın öldükten sonra da ‘Manevi Genel Müdür’ olarak tanımlanarak ailesine maaş bağlanması” da oylanarak kabul edildi.

Bu “ender” karar hakkında görüşlerini aldığımız Ender Batukan ise “Zaten ben tek başıma çıktığım yurt dışı inceleme gezilerinde bile mesleğimi soranlara ‘genel müdürüm’ diyorum. Üstelik insan bir koltukta 15 yıldır oturunca o makama iyice alışıyor, koltuğa da adeta yapışıyor. Bu anlamlı ve güzel kararla beni görevden alınma korkusundan kurtaran başkanlarımıza ve belediye meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu güvenlerine layık olacak, her zamanki gibi bir dediklerini iki etmeyecek ve onları utandırmayacağım.” dedi.

20 yıldır KASKİ’de
1997 yılında başladığı Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nde (KASKİ) 20 yıldır görev alan, burada Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan Ender Batukan, 17.12.2002 tarihinden itibaren de Genel Müdürlük görevini ender rastlanan bir başarıyla yürütüyor. Ne mutlu ona ve ona güvenenlere…
 
Rıfat Yörük
(Bu bir ASPARAGAS haberdir)

Yorumlar 5
Sadi Tacettinoğlu 08 Mart 2019 21:38

Böyle çalışkan, dürüst ve başarılı adamları yıpratarak gündeme getirmek ayıptır. Keşke Türkiye'deki bütün genel müdürler Kaski genel müdürü Ender bey gibi olsa. Gerçekten adı gibi ender bir insan.

antalyalı vatandaş 08 Mart 2019 20:19

Sayın genel müdürüm ile iftihar ediyorum. Fen işleri müdürüyken Sunexpress uçaklarınnn Kayseri’ye gelebilmesi Askeri havalimanını asfaltlatmıştı Bu şahsın Kayseri’ye ve Kayseri ekonomisine ciddi katkıları vardır.

resul 01 Ağustos 2017 11:39

bu ne saçmalık kardeşim kaski ender batukanamı baglı sistem degişmeli gençlerin önü açılmalı emeklisi geldiyse emekli olmalı sıkıyorsa vatandaşın su üçretlerinin tonunu 50 kuruşa çeksin kayseride suyun tonu çok pahalıya içiliyor cenabı Allahın suyu bu kadar olmamalı şuan suyun tonu 3000 tl ve 4000 tl ye içiyoruz Allaha havale ediyoruz ender yapa biliyorsa su fiyatlarını düşürsün ben askeri üçretle çalışan vatandaşım evim kira aylık 450 tl elektirik 100 tl su parası 80 tl ögrencime haşlık 100 tl verebiliyorum okul masrafı hiç saymıyorum telefon 64 tl evimin mutfak masrafı aylık 400 tl artı vs gelde sen geçin bu parayla ender parayı bol alıyor onlar için sıkıntı yoktur birazda fakiri fukarayı düşünün

Derin 30 Temmuz 2017 01:30

Az olmuş alınmayan kararlar var mesela meydana altın heykeli dikilsin sonra doktora verilsin adına para basılsın lütfen bunlarıda yapın ne saçma bi sistem dır bu yeter da yedin sömürdün gitte genç lerin önünü aç ama yok kendinden olan olmalı degilmi . hd

Kayserili Vatandaş 26 Temmuz 2017 20:34

Keşke belediyelerdeki ve diğer devlet dairelerindeki bütün üst düzey bürokratlar Ender bey kadar çalışkan ve başarılı olsalar da görev yerlerinde 30 yıl kalsalar.

Bakmadan Geçme