Kayserili iki hanım yazar Kitap Fuarı'nda

Eylül Fuarcılık tarafından organize edilen, Valilik ve Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle düzenlenecek olan '3. Kayseri Kitap Fuarı' Cuma günü açılıyor. Kayserili yazarlar Fatma Çetin Kabadayı ve Emine Pişiren 2016 Kayseri kitap fuarına katılarak Maşuk Yayınlarından çıkan yeni eserlerini okurları ile buluşturacak.

14 Ekim 2016’da Eylül Fuar Organizasyon tarafından Dünya Ticaret Merkezinde açılacak fuara birçok yayınevi katılacak. Fuara yeni eserleri ile katılacak olan yazar Fatma Çetin Kabadayı “Ihlamur Kokulu Aşk” eserini, Yazar Emine Pişiren ise “Lanetli Aşk” isimli eserini imzalayacak.
Yeni çıkan eserlerinin ilk imzasını kendi memleketleri olan Kayseri’de yapmanın heyecanını yaşayan yazarlar 15 ve 16 Ekim 20016 tarihinde Maşuk Kitap Yayınları standında okurları ile buluşacak.
Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nde kitap dostlarını ağırlayacak olan 3’üncü  Kayseri Kitap Fuarı 14 - 23 Ekim tarihleri arasında 10:00 - 20:30 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor. Yetkililer önceki fuarlarda olduğu gibi bu yıl da geniş bir katılım bekliyor.
Haber: Ramazan KARAKUŞ
 
 
 
 

Bakmadan Geçme