Kayseri'de tuzak radar yok

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, son günlerde ülke genelinde tartıma konusu olan tuzak radar uygulamasının Kayseri'de yapılmadığını söyledi. Gündoğdu, 'Tuzak radar uygulamasına karşıyız' dedi.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde belediye bünyesindeki şirketlerin faaliyetlerine ilişkin sunum yapılması uygulaması başlatıldı. Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, raylı sistem tarihçesi, ulaşımla ilgili çalışmalar, şirketin organizasyon yapısı, faaliyet alanları ve aldıkları ödüller gibi konularda meclis üyelerini bilgilendirdi.
Kentteki elektronik takip sistemlerinin Ulaşım A.Ş. tarafından denetlendiğini hatırlatan Gündoğan, “Kayseri’de tuzak radar uygulamasına karşıyız. Biz kurum olarak bunu yapmıyoruz. Ancak, kazaların önlenmesi için ‘Koridor’ sistemi dediğimiz takipler yapıyoruz. Büyükşehir sınırları içerisinde 3 adet koridor sistemi çalışıyor. Bu sistem araçların hızını ve trafik kuralarına uyulup uyulmadığını kontrol ediyor ve kayıt altına alıyor. Kayıtlar üzerinden Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ile koordineli çalışarak kurallara uymayan sürücüler hakkında işlem yapılmasını sağlıyoruz. Bu sistemin olduğu yerlerde sürücüler takip edildiğini bilerek araç kullanıyorlar. Koridor sisteminin yazılımı kendi personelimiz tarafından yapıldı” şeklinde konuştu.

ÖZEL HABER
Haber ve Foto : Ahmet Bolat
      

Yorumlar 2
Aykut yalcin 12 Ekim 2016 22:32

Meydanda kaza yapiyorum arac sikistirmasindan dolayi arkamdan gelen arac benim aynama carpiyor ve tramel raporuna mobese incelensin diye not dusmemize ragmen siz degerli belediye calisanlari mobese kaydi vernediniz icin 100de yuz suc bana kaliyir bu mobese sadece belediye ve emliyetin istek ve arzulari ilemi calisiyor madem kaydediyor neden hakliyla haksizi ayirt etnek icin vatandasa yardimci olunmuyor babama tranvay duragindan gecerken araba carpti ve bu konuda kayit istendi kimleri araya soktuk cok zor aldik ve suclu bulundu bu kadar zormu bir kayit bulmak saat dakika ve gun vermemize karsin yok denildi vatandasa yardimci olmuycaksaniz bile bu islere biraz dikkat edin

mehmet 12 Ekim 2016 11:11

15 temmuzdan önce pkklı gibi tuzak kuruyordu emniyet

Bakmadan Geçme