KAYSERİ'DE KİTAP GÜNLERİ      

Kayseri Kitap Fuarı 3. Kez kapılarını açıyor. Cuma günü  Dünya Ticaret Merkezinde açılacak fuarda, İstanbul, Ankara, İzmir ve Anadolu'nun değişik bölgelerinden yaklaşık iki yüz yayınevi ve kitapevinin katılacağı bildirildi. Kitapseverler ayrıca fuarda yazarlar ile sohbet etme imknı bulacak.

Eylül Fuar organizasyonun hazırladığı Kayseri Kitap Fuarı, her gün onlarca yazarın imza gününe ve söyleşilerine ev sahipliği yapacak. Fuar, 14-23 Ekim tarihleri arasında, Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanında Kayserili kitapseverleri bekliyor. Eylül Fuarcılık yetkilileri Kayseri’deki fuarda yayınevi ve yazar olarak daha çok katılım beklediklerini söyledi.

Doğan Yayınevi, İş Bankası, Yapı Kredi, Timaş, Akçağ, Dergah, Ötüken, İz ve daha başka yayınevlerinin yazarları ile imza günleri gerçekleşecek fuarda daha çok, roman, hikaye, mizah, çocuk, siyer ve benzeri türlerin yeni çıkan eserleri tezgahlarda olacak.

Yayınevleri arasında, Kayseri'ye yeni bir renk ve yeni bir iklim katması beklenen fuarın, beş yüz bin ziyaretçinin katılması bekleniyor. Fuar,  10 gün boyunca saat 10.00’da açılacak ve 20.30’da kapanacak.
Kayseri Gündem
 
 

Bakmadan Geçme