Kayseri'de İngiliz parmağı

İngiltere Büyükelçisi Richard Moore'un Kurban Bayramı'ndan hemen önce Kayseri'ye gelip Çevreyolu'nda FETÖ'ye yakınlığı ile bilinen bir butik otelde bir takım gizli görüşmelerde bulunduğu iddia ediliyor. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında da Kayseri'ye gelen ve Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz'ın bağ evinde 3 gün kalan Moore'un bu son ziyareti merak konusu oldu.

Neden gizlice geldi?
Haber Merkezi olarak edindiğimiz bilgilere göre İngiltere Büyükelçisi Richard Moore Kayseri Çevreyolu’nda FETÖ’ye yakınlığı ile bilinen bir butik otelde gizli görüşmelerde bulundu. Kurban Bayramı öncesinde gerçekleşen ziyarettin resmi kurumlara haber verilmeden yapılması ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Önceki ziyareti çok tartışıldı
Bilindiği gibi, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ‘Vatan nöbetleri’ devam ederken TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun İngiltere Büyükelçisi Richard Moore ile birlikte Kayseri’de işadamlarıyla bir araya gelmesi şehrimiz kamuoyunda büyük infial oluşturmuştu.
‘Şaibeli’ olarak anılan ziyarette Büyükelçi Moore, Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Mahmut Hiçyılmaz’ın bağ evinde 3 gün kalmış ve Hiçyılmaz’a İngiliz Fahri Konsolosluğu beraatını vermişti. Bu olay ziyaretin ardından Hiçyılmaz gözaltına alınmış ve ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.

Hiçyılmaz: Ziyaretten haberim yok!
15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili İngiliz Daily Ekspress gazetesinin, “İngiliz hükümetinin gerektiği takdirde tatil için Türkiye'de bulunan ve sayıları 50 bin civarı olan vatandaşlarını kurtarmak bahanesiyle askeri bir operasyon planladıklarını, hatta bu görevi gerçekleştirecek askerlerin Güney Kıbrıs'ta bulunan İngiliz üssüne gönderildikleri bilgisini veriyor.” iddiasının tartışıldığı bir dönemde gizli-saklı ve amacı bilinmeyen ziyaretlerin gerçekleşmesi ise olayın vahametini ortaya seriyor.
İngiltere Büyükelçisi Richard Moore’un ikinci Kayseri ziyaretini İngiltere Fahri Konsolosu Hiçyılmaz’a sorduk. Hiçyılmaz ise böyle bir ziyaretten haberi olmadığını söyledi.

Cevapsız sorular:

  1. İngiltere Büyükelçisi Richard Moore ard arda iki defa Kayseri’ye neden geldi?
  2. Herhangi bir siyasetçi ile görüşmede bulundu mu?
  3. Bu ziyaret niçin gizli yapıldı?
  4. Şehrimizde bulunan 5 yıldızlı oteller bulunurken, neden Fetö’cülere ait bir butik otelde kalarak görüşmeler yaptı?
  5. Kimlerle, hangi konuları görüştü?
  6. FETÖ’cülere “korkmayın biz yanınızdayız” mı denildi?
  7. Yeni bir kalkışmanın olası planları mı görüşüldü?
  8. Hiçyılmaz ziyaretten haberi olmadığını söyleyerek yanlış bilgi mi veriyor?
Kayseri Gündem
 
Yorumlar 3
Sevgi 18 Aralık 2016 08:39

Adnan Oktar her gün A9TV de yaptığı programda İngiliz derin devletinin Türkiye üzerindeki planlarını anlatıyor Ve büyük bir Uyanışa vesile oluyor.200 un üzerindeki gazeteci ingiliz derin devletinin sinsi planlarını dile getirdi.Ingiliz derin devletini hep beraber deşifre etmeliyiz.istanbul daki ve Kayseri deki saldırılarda İngiliz derin devletinin parmağı var.PKK pisliklerini ve munafiklari da saldırılarda kullanıyor. Bu yapıdan kurtulmanın yolu milletçe ingiliz derin devletini gerek tv gerekse gazete ve internet yoluyla deşifre etmek.öyle ki bizi bolemeyeceklerini anlasınlar

İbrahim çiftçi 17 Aralık 2016 18:23

Kızılbereli ata sözü. Bir nehrin içinde kavga eden iki balık görürsen bilki o nehrin yanından bir ingiliz geçmiştir.

avşarelleri sarız 04 Ekim 2016 16:58

ben bu milletin evladının israel ingiliz abd ye satılacağını ehli keferelerin tasmalı beslemeleri olacagını kabullenemiyorum....

Bakmadan Geçme