Kayseri'de ilk 

Açık artırma usulü ile 2. el araç satılacak 

İkinci el araçların geçtiğimiz yıllara oranla daha çok tercih edildiği şu günlerde Kayseri’de önemli  bir etkinlik düzenlenecek. 2. el otomobil alacaklara fırsat sağlayan Otomod 2. el showroomda  gerçekleştirilecek olan özel açık artırma sayesinde otomobil severler hayallerindeki otomobillerle buluşabilecek. 

İkinci el piyasasında müşterilerin güvenilir ve kaliteli hizmet ihtiyacını karşılayan Ünal Motorlu Taşıtlar bünyesinde hizmet veren Otomod 2. El tarafından 23 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek olan özel açık artırmada 2.el alımları dışında ayrıca her marka araca sahip olan herkes satış yapabilecek.  

 “Al-Sat Aracına Değer Kat” sloganıyla eşleşen özel açık artırmada amaç herkesin kazançlı çıkabilmesi. İkinci el Ford, Renault, Hyundai, Volkswagen vb. tüm markaların alım ve satımının gerçekleşeceği özel açık artırma Kayseri’de bir ilk olacak.
Arabamın değeri ne kadar? İkinci el araçların fiyatı nedir? Sorularının cevabını bulabileceğiniz bu etkinlikte sürpriz aktivitelerde yer alacak. 

Osman Kavuncu Bulvarı’nda yer alan Ünal Ford Plaza’da gerçekleşecek olan organizasyon çocuklara özel oyun alanları, çocukların sevgilisi Ducky Duck karakteri ile buluşma, mangal şenliği ve Efsane Araç Ford Mustang ile test sürüş aktiviteleri de yer alacak.
Kurum Haberi 

Bakmadan Geçme