Kayseri'de uyuşturucu operasyonu

Kayseri ve Gaziantep'te yapılan uyuşturucu operasyonunda, 9 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Kayseri Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine yönelik olarak operasyon gerçekleştirildiği öğrenildi. Yapılan çalışmalarda U.A., K.N.Ü., A.S.A., N.K., A.O.B., K.K.'nın Kayseri'de, M.K. ve cezaevi firarisi olan C.Ö.'nün Gaziantep ilinde yakalandıkları bildirildi. Ayrıca çalışmalar sırasında uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen E.D.'nin de yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.
Yakalanan şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda bir adet ruhsatsız tabanca, 69 adet mermi, 2 adet av tüfeği ve 47 adet av tüfeği fişeği, bir adet bıçak, 10 fişek satışa hazır metamfetamin maddesi ayrıca 1 kilo 840 gram metamfetamin maddesinin ele geçirildiği bildirildi.
Yapılan soruşturmalar çerçevesinde C.Ö.'nün 'Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak, Resmi Belgede Sahtecilik" suçlarından ilgili birime teslim edildiği, U.A., A.S.A. ve M.K.'nın 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan tutuklandıkları, N.K., A.O.B., K.K. ve E.D.'nin Adli Kontrol kararı ile K.N.Ü.'nün ise Cumhuriyet Savcılığı tarafından serbest bırakıldığı kaydedildi.

Bakmadan Geçme