• Haberler
  • Spor
  • Kayseri Taekwondo takımı ANALİG'TE finalde

Kayseri Taekwondo takımı ANALİG'TE finalde

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Taekwondo Yarı Final müsabakaları 26-28 Şubat 2016 tarihleri arasında Nevşehir'de yapılan müsabakalarla tamamlandı. Turnuva sonunda Kayseri Erkek Takımı, Takım halinde Şampiyon olurken, Bayanlarda ise takım halinde 3. oldu ve adını finale yazdırdı.

Nevşehir’in Avanos ilçesinde gerçekleştirilen Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Yarı Final müsabakalarına erkeklerde Hatay, Antalya, Mersin, Karaman, Isparta, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Ankara, Niğde, Konya ve Kırıkkale, bayanlarda ise Mersin, Antalya, Burdur, Hatay, Karaman, Isparta Konya, Ankara, Kayseri, Kırşehir, Aksaray ve Niğde illeri katıldı.

Avanos Atatürk Spor Salonu'nda yapılan müsabakalarda sporcular dereceye girebilmek adına kıyasıya mücadele etti. Yarı Final müsabakalarının ilk gününde tatamiye çıkan, 45 kg'da Mahir Yunus Sürücü Şampiyon olurken, 41 kg'da Mehmet Samet Kaya ve 33 kg'da Durmuş Gün 3. oldu.

Turnuvanın diğer günlerinde tatamiye çıkan taekwondoculardan 37 kg'da Yusuf Dursun, 61 kg'da Burak Erdem Şampiyon olurken, 65 kg'da Enes Culfa ve +65kg'da İsmail Kara 2. , 57 Kg'da Yunus Emre 3. Oldu. Bayan sporculardan 29 kg da Sine Sürücü, 33 Kg da Neslihan ve 47 Kg da Hatice Bozkoyun 2. Oldu.

Turnuva sonunda Kayseri Erkek Takımı, Takım halinde Şampiyon olurken, Bayanlarda ise takım halinde 3. oldu ve adını finale yazdırdı.

Kayseri Gündem

Bakmadan Geçme