Kayseri, örnek mobilya kenti olacak

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mobilya alanında faaliyet gösteren küçük ve orta ölçekli işletmelerin MOBİTEK'de, çok daha modern ve teknolojik imkanlarla üretim yapabileceğini vurgulayarak, "Proje tamamlandığında Kayseri, Türkiye için örnek bir mobilya kenti olacak" dedi.

 Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar Mobilya Üretim Altyapısını Güçlendirme (MOBİTEK) Projesi inşaat alanını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Mobilya üreticilerinin alt yapılarını güçlendirerek, dünya markası olma yolunda ilerlediklerini ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, "MOBİTEK projesine, bir siteden çok daha büyük, şehri büyütmeye yarayacak, şehrin ticari kalitesini ve ismini İç Anadolu'da, Türkiye'de ve Avrupa'da yükseltecek modern bir tesis diye bakıyoruz. Böylelikle bir dünya markası vizyonuna ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

 

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, esnaf yararına olan, esnafın gelişmesine, yenilenmesine yönelik her türlü faaliyete destek olmaya devam edeceklerini belirterek tamamladı.

Kayseri Gündem 

Bakmadan Geçme