KAYSERİ'NİN GURURU KORUSU, İZMİR DE SEMİNER VERDİ

Kayseri'nin önde gelen firmalarında Korusu çalışmaları Üniversiteler nezdinde akademik boyuta taşımak amacıyla İzmir'de seminer düzenledi.

Yer altı Kaynaklarımızın en üst seviyede değerlendirilmesini kendisine prensip edinmiş ve Ülkemizde birçok şehirde kendisini kanıtlayan Korusu; Ege bölgesinde de yenilikçi olarak geliştirmiş olduğu “Yeraltı Suyu işletim kuyularının çevrimiçi veri tabanlı izlenmesi ve enerji verimliliği: Korubin Örneği”  adı altında bir seminer düzenledi.

Seminer etkinliği İzmir de 2 gün boyunca sürdü. Seminerin 1. Gününde, Dokuz Eylül Üniversitesi Torbalı Meslek Yüksek Okulu yer altı suları ve jeoloji bölümü Sayın; Doç. Dr. Celalettin Şimşek ile birlikte Öğretim Görevlileri, Araştırma Görevlileri ve Öğrencilere seminer sunumu yapıldı. İkinci gününde, İzmir Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) de Sanayicilere ve beraberindeki mühendislere sunumu yapıldı.

Korusu yetkilileri konuyla ilgili; “Korusu olarak Ege Bölgesinde vermiş olduğumuz seminerin asıl amacı, o bölgede oluşturduğumuz Bölge distribütörü (BŞK-Enerji / İzmir) ile İç Anadolu bölgesinde geliştirdiğimiz su Kuyularında ve Pompalarda enerji verimliliği sisteminin tanıtımını yapmak, Kayseri deki yerel varlığımız ile birlikte Türkiye’nin birçok noktasındaki uygulamalarımızı anlatmak ve bu çalışmalarımızı Üniversiteler nezdinde akademik boyuta taşımaktır” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ 

Bakmadan Geçme