• Haberler
  • Gündem
  • KAYKİP'ten Vali ve Emniyet Müdürüne ཋ Temmuz' ziyareti

KAYKİP'ten Vali ve Emniyet Müdürüne ཋ Temmuz' ziyareti

Kayseri Kardeşlik ve İyilik Platformu (KAYKİP) üyeleri Vali Süleyman Kamçı ile İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular'ı ziyaret etti. Platform üyeleri, 15 Temmuz Darbe Girişimine karşı FETÖ ile mücadelede devletin yanında olduklarını söyledi.

 KAYKİP'i oluşturan İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesi, İnsan ve Medeniyet Hareketi Kayseri Şubesi, İlim Hikmet Vakfı, İHH, Hilal Derneği, KİMDER, Ensar Vakfı, Ribat Eğitim Vakfı, Enderun Eğitim Derneği, Umutder ve Kuder temsilcilerinin ilk durağı Vali Süleyman Kamçı oldu.

Platform Sözcüsü Mehmet Yükselen, Vali Kamçı’nın makamında üyeler adına yaptığı konuşmasında 15 Temmuz Darbe Girişiminden dolayı FETÖ ile mücadelede devletin yanında olduklarını söyledi. Vali Kamçı’ya yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür eden Yükselen, “Birlikteyiz ve güçlüyüz” mesajı vererek; “Bundan sonraki süreçte de üzerimize hangi görev düşüyorsa hazırız. Türkiye üzerinde oynanan oyunların herkes farkında. Anadolu insanının yanında olduğumuzu milletle beraber olduğumuzu belirtmek istiyorum. Yine bu süreçte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek veriyoruz, vereceğiz” diye konuştu.

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı ise ziyaretlerinden dolayı KAYKİP üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederek,  Anadolu insanlarını temsil eden bu tür ziyaretlerin kendileri için çok önemli olduğunu dile getirdi.

Platform üyeleri daha sonra İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular’ı makamında ziyaret ettiler. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette yine birlik-beraberlik mesajları verildi.

Ayrıca Erdemli Aile ve Nesil Derneği, Kayseri Mimar ve Mühendisler Grubu, Kayseri Düşünce Okulu, MÜSİAD Kayseri Şubesi de ziyarete destek verdi.

Haber-Foto: Ramazan KARAKUŞ

Bakmadan Geçme