'KASİDEF'e kayyum sahtekarlıktan atandı'

AK Parti Kayseri Milletvekili ve Kayseri Sivaslı Dernekler Federasyonu kurucu üyelerinden İsmail Tamer, önceki gün bazı KASİDEF üyeleri tarafından gündeme getirilen iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek sert konuştu.

Tamer, “Ortada bir sahtekarlık vardı. Onu gördük. Gerekli mercilere başvurduk. Kayyum atandı. Süreç bu şekilde gelişti. Hepsi bu. Benimle bir ilgisi yok ” şeklinde konuştu.
Önceki gün Kayseri Sivaslı Dernekler Federasyonu üyeleri tarafından bir basın toplantısı düzenlenmiş ve üyeler adına konuşan Mehmet Birel, federasyona kayyum atanmasında eski başkanlardan İsmail Tamer’in payı olduğunu iddia etmişti. 
Kayseri Gündem gazetesi olarak görüşlerini aldığımız İsmail Tamer zehir zemberek açıklamalarda bulundu. 
Hatayı fark ettik mahkemeye verdik
“Karar defterinde aldıkları kararların hepsi sahte. Ortada bir hata vardı. O hatayı fark ettik. Mahkemeye verdik. Onlarda inceledi ve kayyum atadı. Olayın benimle ilgisi yok. Onlar yaptıkları yanlışların bedelini ödüyorlar” diyen Tamer şunları söyledi:
“Orada bir sahtekarlık, üç kağıt var. Onları Dernekler Masasına bildirdim. Dernekler masası da rapor işlemiş. Mahkemede doğru bulmuş. Yani bilinçli bir şekilde sahtekarlık yapmışlar. Bunun üzerine de kayyum atanmış. Bundan doğal ne var? Mahkeme şu an devam ediyor. Onlarla daha hesaplaşacağız. Şu an bir kayyum var zaten görev başında. Ben bir şeye karışmıyorum. Benim adımı veriyorlar ama benimle bir ilgisi yok. Ben oranın başkanıyım zaten. Ben devam ediyorum. Bırakmaya niyetim yok.”
Haber: Ramazan KARAKUŞ

Yorumlar 1
gokhan 13 Eylül 2016 12:53

sahtekarlık denince akla gelenlerden en başı ismail tamer çekiryor bir başkasınada sahtekar diyor ne güzel dünya

Bakmadan Geçme