KASİDEF-Tamer polemiği büyüyor

Ak Parti Kayseri Milletvekili ve Kayseri Sivaslı Dernekler Konfederasyonu (KASİDEF) Kurucu Başkanı İsmail Tamer ile Federasyon üyeleri arasındaki polemik büyüyor. Tamer'in geçtiğimiz günlerde sahtekrlıkla suçladığı üyeler Tamer'e meydan okuyarak, 'Uzun söze gerek yok! İstediği platformda görüşmeye hazırız. Kim sahtekr halk görsün' dediler.

Üyelerin derneklerine kayyum atanmasında İsmail Tamer’i suçlu göstermelerinin üzerine Kayseri Gündem Gazetesi olarak söz hakkı tanıdığımız Tamer,  iddialara “sahtekarlık yaptıkları için kayyum atandı” sözleriyle cevap vermişti.
“İstediği platformda tartışalım”
Gazetemizde çıkan haber üzerine yazılı bir açıklama yapan KASİDEF üyeleri Tamer’in sahtekârlık suçlamasını kabul etmediklerini beyan ettiler. Üyelerden Mehmet Birel adına yapılan açıklamada, “Sahtekârlık bizim kitabımızda yazmaz. Sahtekârlığı kendileri yapmışlardır. Bunun ispatını yapabiliriz. Bizim derdimiz hizmet, kendi derdi derneği kullanmak. Kendi dönemi ile ilgili başkalarını suçlamak ve Sivaslıyı yok saymak ne kadar ahlaki bir durumdur. Uzun söze gerek yok, hodri meydan! Çıkalım istediği televizyon programında tartışalım. Kim sahtekâr bütün kamuoyu görsün” diyerek meydan okudu. 
Haber: Ahmet Bolat

Bakmadan Geçme