Kararsızları ve seçimi kazanacağız

Partisinin her seçimde çok iyi final yaptığını söyleyen AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Ahmet Doğan 'inşallah her zaman olduğu gibi bu seçimde de ipi açık ara önde göğüslemeyi hedefliyoruz. Bu yüzden son hafta kararsız kardeşlerimizi mutlaka kazanmalıyız' dedi.

            AK Parti Talas İlçe Teşkilatının Sandık Müşahitleri Eğitim Toplantısı’nın ikincisi yapıldı. Gezegen Sosyal Tesisleri’nde kahvaltılı olarak gerçekleştirilen toplantıya Kayseri Milletvekili Adayları Ahmet Doğan ile Havva Talay Çalış da katıldı.

            Eğitici animasyonların gösterildiği ve broşürlerin dağıtıldığı toplantıda açılış konuşmasını AK Parti Talas İlçe Başkanı Ragıp Dost yaptı. Talas’ta en iyi sonucu almak için çalıştıklarını belirten Dost, bu konuda en önemli görevin sandık müşahitlerine düştüğünü söyledi.

            Aday Havva Talay Çalış da, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katıldığı mitinge yağmura rağmen büyük katılım olduğunu belirterek, çalışmalarından dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Final haftası

            Ahmet Doğan ise konuşmasında final haftasına girildiğini belirterek “küskün, kırgın ve kararsız seçmenlerimizin çoğu AK Partili. Seçime çok az kala kararsızların sayısı giderek azalıyor. İşte bu kararsız kardeşlerimizin bize oy atmalarını sağlamak için bu hafta daha çok gayret göstermeliyiz.” dedi.

            Sandık müşahitlerinin seçim kazanmada çok büyük rolleri ve görevleri olduğunu hatırlatan Doğan “10. zaferimizi kazanmak için sizlere ihtiyacımız var. Emekleriniz ve gayretleriniz için çok teşekkür ederim. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.

Bakmadan Geçme