Karanlıktan aydınlığa

Spor Toto Süper Lig'de son 3 haftada aldığı seri galibiyetlerle kendine gelen Kayserispor, ligde kalmayı garantiledi. Aytemiz Alanyaspor, Trabzonspor'dan sonra Konyaspor'u da deviren sarı-kırmızılar karanlıktan aydınlığa giden yolun sonuna geldi.

Ligin ilk devresini 12 puanla düşme hattında tamamlayarak düşecek takımlar arasında gösterilmeye başlayan Kayserispor, ikinci yarıdaki amansız mücadelesiyle zoru başardı.  7 haftalık yenilmezlik serisinin ardından 4 hafta süren bir kabus yaşayan sarı-kırmızılılar,3-0’lık Aytemiz Alanyaspor galibiyetiyle kendine gelmişti. Sonrasında deplasmanda Trabzonspor’a karşı alınan 3-2’lik galibiyet  mutlu sona ulaşılacağı konusunda umutları artırmıştı. Geçen hafta oynanan Atikier Konyaspor maçı ise tam bir final havasına bürünmüştü. Rakibini 2-1 mağlup eden sarı-kırmızılar adeta ligde kalışını ilan etmiş oldu.

Azmin zaferini yaşayan Kayserispor, 32. Hafta mücadelesinde 20 mayıs cumartesi günü evinde Adanaspor’u ağırlayacak.

Teknik Direktör Bakkal:
Kayserispor'un artık navigasyonu belli
Teknik Direktör Mesut Bakkal, Konyaspor maçının ardından çok keyifli olduğunu belirterek, “Kayserispor’un artık navigosyunu belli” dedi.
Son 3 haftada üstün bir performansla mücadele ettiklerini hatırlatan Bakkal, şunları kaydetti:

"Bu hafta, taraftarlar çağrımıza inanılmaz cevap verdi ve cuma olmasına rağmen maça geldiler. Onlara da teşekkür ediyorum. Kayserispor'un artık navigasyonu belli. Yolu sapmadan devam etmesi gerekiyor. Sezon sonunda sözleşmem bitiyor ama istediğim tek bir şey var, o da yeni tesisin bitirilmesi. Tüm yetkililere buradan duyurulur. Üzerime düşen görevi de yaptığım için mutluyum. Tabii önümüzde 3 maçımız var. Bu maçlarda belki oynamayan oyuncuları oynatabiliriz veya daha iyi sonuçlar almaya çalışırız. Sene sonunda sözleşmem bitiyor, tek istediğim bir şey var. Yeni tesisin bitmesi. Şehir olarak, takım olarak çok daha iyi yerlere layık bir camia var. Bir daha bu stresi yaşamayacak ortamların ortaya konulması gerekiyor.” dedi.
Haber: Faruk AYDEMİR
 

Bakmadan Geçme