Kadir Has'ta en rahat maç

Spor Toto Süper Lig'de Kadir Kadir Has Stadı'nda Adanaspor'u ağırlayacak olan Kayserispor, sezonun en rahat maçına çıkıyor.

Düşme korkusunu üzerinden atan Kayserispor, Adanaspor karşısında taraftarına 3 puan armağan etmeyi hedefliyor. Bu maçla birlikte kalan 3 maçını da kazanarak sezona ilk 10 arasında tamamlamak isteyen sarı-kırmızılılar tüm hesaplarını 3 puan üzerine kuruyor.
Lig düşmesi kesinleşen rakibi karşısında taraftarlar rahat bir galibiyet bekliyor. Mücadele 20 mayıs cumartesi günü 16.00’da oynanacak.


Başkan Bedir taraftarları davet etti

Kulüp Başkanı Erol Bedir, sezonun bitmesine 3 hafta kala ligde kalmayı garantilemeyi başardıklarını hatırlatarak,  bu mutluluğu paylaşmak için taraftarları bugün ki maça davet etti.
Başkan Erol Bedir kulübün web sitesinden yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“2016-17 futbol sezonu ilk yarısı sonunda hemen her konuda (mali yapı, sosyal ilişkiler, puan durumu, taraftar desteği, itibar ve ileriye yönelik umut) düşürülmüş olduğu en dip noktadan ikinci yarı itibariyle zirveye çıkmasının ve sezonun bitimine 3 hafta kala ligde kalacağının garanti hale gelmesinin mutluluğunu yaşamaktayız. 4-5 aylık zorlu ve stresli mücadelemizdeki olumsuzlukları engellemeleri, kıskançlıkları, başarısız olmamız için yapılan oyunları paylaşarak Kayserispor sevdalılarının keyfini kaçırmak istemiyorum. Geldiğimiz nokta ve kulübümüzün mevcut durumunu göz önüne alarak, her şeyi bir kenara bırakıp sevinmeli ve şehrimizin hak ettiği bayram havasını onlara yaşatmalıyız diye düşünüyorum. Bu itibarla; bugün kendi sahamızda oynayacağımız Adanaspor maçına tüm Kayserisporluları bekliyoruz.”
Haber: Ramazan KARAKUŞ
 

Bakmadan Geçme