• Haberler
  • Asayiş
  • Kaçak teyze kaçırdığı yeğenleriyle Kayseri'de ortaya çıktı

Kaçak teyze kaçırdığı yeğenleriyle Kayseri'de ortaya çıktı

Bipolar bozukluğu olan teyze 11 gün önce yeğenlerini kaçırdı. Tüm Türkiye'de aranan teyze ve yeğenler Kayseri'de trende ortaya çıktı.

ATV ekranlarının vazgeçilmez ismi Müge Anlı, Bipolar bozukluğu olan Elif Zar ve yanında götürdüğü 6 yaşındaki yeğeni Funda'yı canlı yayında buldu. İstanbul'da yaşayan Elif Zar, 10 yaşındaki yeğeni Emre ve 6 yaşındaki diğer yeğeni Funda'yı 10 gün önce yanına alarak gitti. Yeğenlerini kaçıran Elif Hanım büyük yeğenini Ankara Otogarı'nda bırakarak küçük yeğenini alıp gitti. Çocukların anneannesi Refiye Melek Güney Müge Anlı'ya sığındı. Çaresiz kadın kızının bipolar bozukluğu olduğunu, hayatlarından endişe ettiğini söyledi.
Müge Anlı o andan itibaren teyze-yeğeni arama çalışmalarına başladı. Yayına Ankara ve Sivas'tan birçok ihbar geldi. Müge Anlı, Emniyet güçleriyle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na durumu bildirdi.
Elif Zar ve 6 yaşındaki Funda tüm Türkiye'de aranıyordu. Müge Anlı, dünkü yayını "İnşallah teyze-yeğeni bulacağız" diyerek açtı. Dediği gibi de oldu. Elif Zar ve kaçırdığı yeğeni canlı yayında bulundu.
Müge Anlı'yı izleyen duyarlı vatandaşları teyze-yeğeni Kayseri'de trende gördü. Programı aradı. Böylelikle Teyze-yeğen canlı yayında bulunmuş oldu. 
Kurumsal Haber
 

Bakmadan Geçme