iSYAN EDEN iMAM AÇIĞA ALINDI

Yenidoğan Bilal-i Habeşi Camisi'nde görev yapan imam Ebubekir Karsan, camilerde toplanan paraların nerelere harcandığının meçhul olduğunu söyleyerek bir video çekmişti.

İmam Ebubekir Karsan camilerde Diyanet'in emri dışında dernekler adına da paralar toplandığını belirterek, bu paraların nerelere ve kimlere gittiğinin meçhul olduğunu anlattı.

CAMİLERDE TOPLANAN RANT PAYLAŞILIYOR
Derneklerin, camilerin ihtiyaçları olduğunda da camilere yardım etmediğini belirten Karsan, derneklere kimsenin hesap soramadığını belirtti.

AÇIĞA ALINDI
Dernek statüsünde olan cemaatlerin camileri mesken tuttuğunu ve camilerde toplanan rantı paylaştığını söyleyen imam açığa alındı.

(dinihaberler.com)

 

Yorumlar 2
Köle! 21 Şubat 2018 13:19

ülkemizin geldiği nokta. düşünmeyeceksin, sorgulamayacaksın, eleştirmeyeceksin, koşulsuz itaat edeceksin. devlet, hükümet ve belediyeler sizin adınıza düşünüyor ve sizin için en iyisini yapıyorlar.

Sebahattin ozenc 20 Şubat 2018 21:50

Camilerin hali içler acısı.çevreleri.evleri araç gereç kapı.pencere korkuluklar dökülüyor.imamlar namaz kaldırıp camiiyi terk ediyor.görevini yapanla alınmasın.çeşmeler bozuk.tuvaletler leş gibi.camii bahçelerinde cop yığınları.hangi birini sayayım.onerim şu camilerden sorumlu kimse bir gün dolaşsın baksın ne eksiklikler var .ne pislikler var wc lerde.kurdun bu nu diyanet ve il müftülükleri denetlesin.saygılarımla.

Bakmadan Geçme