İMAM DEĞİLLERMİŞ!

Gazetemizin Sabah Gazetesi'ni kaynak göstererek 22.01.2015'te manşetinden yayınladığı 'Kayseri imamları deşifre edildi' haberimize konu olan Yahya Karadeniz ve Sıtkı Baş'tan cevap geldi. Karadeniz ve Baş gönderdikleri cevapta cemaat imamları olduklarını yalanladılar!

 Gazetemizin Sabah Gazetesi’ni kaynak göstererek 22.01.2015’te manşetinden yayınladığı ‘Kayseri imamları deşifre edildi’ haberimize konu olan Yahya Karadeniz ve Sıtkı Baş’tan cevap geldi. Karadeniz ve Baş gönderdikleri cevapta cemaat imamları olduklarını yalanladılar!

Sabah gazetesi başlattığı yazı dizisi ile bölge ve il imamlarını deşifre eden bir dosya açmıştı. İç Anadolu Bölgesi ile ilgili verdiği yazı dizisinde Kayseri’deki cemaat yapılanmasını da konu almıştı. Kayseri Gündem Gazetesi olarak biz de yayınlanan habere yer vermiş iddiaları gündeme getirmiştik. Habere göre Paralel yapının Kayseri Bölge Sorumlusu olarak Yahya Karadeniz ve Kayseri İl İmamı olarak da Sıtkı Baş isimlerine verilmişti. Yahya Karadeniz ve Sıtkı Baş haber yayınlandıktan sonra gazetemize cevap mektubu yazdılar. Yazılan cevap mektubunda Karadeniz ve Baş cemaat imamları olduğu yönündeki iddiaları yalanlıyorlar.

 

Bakmadan Geçme