'İki Bakan'a niyet Çelik Başkan'a kısmet

Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun sosyal medya hesabı facebook üzerinden ilçede pazar günü Toplu Ahır Projesinin Temel Atma Töreni'ne Bakanlar Mehmet Özhaseki ve Ahmet Eşref Fakıbaba'nın katılacağını duyurdu. Ancak bakanlar cumartesi günü Kayseri'den ayrıldığı için tören Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in katılımı ile gerçekleşti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba cumartesi günü şehrimizde bir dizi açılışa katıldılar. Açılışların ardından bakanlar akşamüzeri şehrimizden ayrıldı. Ancak bu durumdan ya habersiz olacak ya da bakanların programları hakkında yanlış bilgilendirilmiş olacak ki Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun Cuma günü yaptığı bir paylaşımında ilçede pazar günü yapılacak olan temel atma törenine iki bakanın da katılacağını yazdı.

İşte o paylaşım:

“Kayseri Büyükşehir Belediyemiz tarafından Modern hayvancılığa geçiş noktasında öncü bir proje olan, aynı zamanda ilçemizin ekonomik anlamda gelişmesine ve büyümesine büyük katkı sağlayacak Türkiye’de ilk ve model olarak ilçemize inşa edilen ‘Toplu Ahır Projesinin Temel Atma Töreni’ 17 Eylül 2017 pazar günü saat 13:30'de Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet ÖZHASEKİ ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Dr. Ahmet Eşref FAKIBABA'nın da Katılımıyla gerçekleştirilecektir. Tüm halkımızı temel atma törenine bekliyoruz.”

Bakanların geleceğini hazırladıkları afişlerle de duyuran Başkan Coşkun, temel atma törenin ardından ise şu paylaşımda bulundu:
“Yaklaşık Maliyeti 10 milyon TL'yi bulacak olan, İlçemizin kaderini değiştirecek büyük proje Felahiye Toplu Ahır Tesisimizin temel atma törenini gerçekleştirdik. Yürekten inanıyorum ki bu tesis ilçemizin insanına ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak. Her zaman olduğu gibi, bundan sonra ki süreçte de siz değerli halkımızın desteğine ve dualarına ihtiyacımız olacak. Bizlerden destek ve dualarınızı eksik etmeyeceğinizden eminiz. Bizim için böylesine önemli ve bir o kadarda büyük bir yatırımın ilçemize yapılmasında öncülük eden, ilimizin ve ilçemizin sorunlarıyla birebir, yakından ilgilenen ve bir dediğimizi iki etmeyen Kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Çelik ve ekibine, bugün bizleri yalnız bırakmayan Ak Parti Kayseri İl Başkanımız Sayın Hüseyin Cahit Özden'e, İlçe Kaymakamımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, Ak Parti İlçe Başkanlarımıza ve Çok değerli Halkımıza teşekkür ediyor, herkesi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.”
Kayseri Gündem
 

Bakmadan Geçme