İbakorkmaz ve Aydoğdu okurlarla buluştu

Yoğunburç Kültür Evi'nde düzenlenen imza gününde yazar Mustafa İbakorkmaz ve Hüdaverdi Aydoğdu okurlarıyla buluştu.

 Yazar Hüdaverdi Aydoğdu’nun “Babam Hiç Aşk Filmi İzlemedi” ve Mustafa İbakorkmaz’ın “Okuma Notları” isimli eserlerinin okuyucuya tanıtıldığı söyleşi Deniz Şimşek’in moderatörlüğünde yazarların özgeçmişlerinin okunmasıyla başladı. 

 İncir Yayıncılık tarafından düzenlenen imza gününe Kocasinan Kaymakamı Ali Candan ve birçok okur katıldı. Söyleşide konuklara incir ikramında bulunuldu.
Yazar Mustafa İbakorkmaz, kitabıyla ilgili olarak  “Edebiyatta en zor olan eleştiri yazmaktır. Kitaplar hakkında yapılan eleştiriler önemli. Çünkü hiç tanımadığınız bir yazarın eleştirildiği bir yazı okuduğunuzda merak edip o yazarı okumak isteyebilirsiniz. Bu kitaptaki yazıların çoğunu okuma notu olarak yazdım, bir kitap yazabilmek için birçok kitap okudum. Bir kitaba eleştiri getirilebilmesi için kitabın en az üç dört okunması gerek  ‘Okuma Notları’ daha çok dergilerin istediği yazılarımdır.” dedi.
“Babam Hiç Aşk Filmi İzlemedi “ kitabıyla ilgili olarak Hüdaverdi Aydoğdu ise “Aşk gençler için, gençleri kucaklayacağını düşündüğüm için bu ismi verdim. Birinci kitaba göre daha kısa daha öz metin oluşturmaya çalıştım. Eleştiri elbette aldık ama yakın dostlardan aldık hem eleştiri hem övgü.” diye konuştu.

Haber- Seda Fırın
Foto-Nurullah Başak



Bakmadan Geçme