Hatice Kurt, İlim Yayma Cemiyeti'ni ziyaret etti

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Hatice Kurt, İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesini ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum örgütlerini ziyaret eden AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Hatice Kurt, İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesini ziyaret etti. Ziyareti sırasında seçim çalışmaları hakkında İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu üyelerine bilgi veren Kurt, cemiyet üyelerinin milletvekili aday adaylığı süreci ile ilgili duygu ve düşüncelerini dinledi.

İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şube Başkanı Oğuz Memiş, Kurt’un adaylığı ile ilgili yaptığı değerlendirmede: “Mecliste gelecek nesillerimizin maneviyatları ile ilgili çalışmalar yapılmalı. Çocuk ve gençlere dönük temel becerilerini artırıcı faaliyetlerin daima gündem tutulması gerekiyor. Eğer imkan olursa bu konuları mecliste bir ekip olarak çalışırsak, Kayseri için de faydalı olacağı kanaatindeyim” şeklinde konuştu.”

“Yaptığınız projeler bizim için çok kıymetli”

İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şube Müdürü Atabay Çelik ise, Hatice Kurt’un yaptığı projelerin ve çalışmaların kendileri için çok kıymetli olduğunu söyledi. Çelik, ardından Kurt’un adaylığı ile ilgili şu sözleri sarf etti: “Çalışmalarınızı başından beri takip ediyorum. Tarih boyunca baktığımızda güçlü ailelerin sağduyulu, sabırlı anneler veya kadınlar tarafından kurulduğunu biliyoruz. Bu nedenle mecliste bayan milletvekilinin olmasını önemsiyorum. Eğer meclise girerseniz başarılı olacağınıza inanıyoruz.”

İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesi Kadınlar Komisyonu Başkanı Zeynep Işık da, değerler eğitiminin genelde kadınlara verildiğini, ancak erkeklere böyle bir eğitimin verilmediğine dikkat çekerek: “Erkekler eğitim noktasında daha zayıflar. Bu nedenle erkeklere de değerler eğitimi verilmeli. Ayrıca değerler eğitimi okul müfredatına da girmeli. Bu konuyu mecliste dile getirdiğinizde biz de halk olarak sizin destekçiniz olacağız” dedi.

Hatice Kurt ise, dile getirilen hassasiyetlerin yakın takipçisi olduğunu ve bu hassasiyetlerin takipçisi olmaya devam edeceğini dile getirerek cemiyet yönetimine ve üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme