'Hata yapanın yanında olmayız'

Aydın Kalkan, son zamanlarda eğitim liderleri ve öğretmenler hakkında sürekli olumsuzlukların medyaya yansıdığını belirterek, hata yapanın yanında olmayacaklarını fakat büyük bir fedakarlıkla öğrencilere hizmet vermeye çalışan binlerce öğretmen ve okul müdürünün bireysel hatalardan dolayı töhmet altında bırakılmaması gerektiğini söyledi.

 Eğitim Bir Sen kayseri 1 No’lu Şube, Kayseri’nin en büyük taşra ilçesi olan Develi’de tüm okul müdürleriyle eğitimin problemleriyle ilgili istişare toplantısı yatı. Toplantıya Develi Eğitim Bir Sen Yönetim Kurulu adına Başkan Kadir Yağlıoğlu ev sahipliği yaptı. Develi merkez ve mahallelerindeki okullarda idarecilik yapan altmışın üzerinde eğitim lideri bir araya geldi.

Toplantıya Kayseri Eğitim Bir Sen 1 No’lu Şube Başkanı Aydın Kalkan, Yönetim Kurulu üyeleri Abdullah Karabulut, Abudder Elbey, Latif küçük, Hacı Sarı, Mehmet Emin Aslantürk ve Ahmet Kucur katıldı.   Develi Eğitim Bir Sen Başkanı Kadir Yağlıoğlu, ilçelerinde eğitim öğretim kalitesinin iyi seviyede olduğunu, boş geçen derslerinin olmadığını, sosyal ve kültürel çalışmalara ağırlık verildiğini dile getirdi.

Aydın Kalkan yaptığı konuşmada, ilçelerdeki eğitim liderlerinin ve işyeri temsilcilerinin sendikalarının uçbeyleri olduğunu dile getirdi. Kalkan, sadece il merkezlerinde değil Kayseri’nin tüm ilçelerinde ve mahallelerinde çocuklarımızın kaliteli eğitim almaları adına sendika olarak üyelerinden aldıkları güçle çalıştıklarını anlattı.

Aydın Kalkan, son zamanlarda eğitim liderleri ve öğretmenler hakkında sürekli olumsuzlukların medyaya yansıdığını belirterek, hata yapanın yanında olmayacaklarını fakat büyük bir fedakarlıkla öğrencilere hizmet vermeye çalışan binlerce öğretmen ve okul müdürünün bireysel hatalardan dolayı töhmet altında bırakılmaması gerektiğini dile getirdi. Toplantı Develi’deki eğitimcilerin talepleri, özlük haklarındaki iyileşmeler ve beklentilerin konuşulmasıyla devam etti. Kurumsal Haber

Bakmadan Geçme