Hanımlarına, annelerine, kızlarına acı haber!

Şırnak İdil ilçesinde çıkan çatışmada Kayseri Emniyet Müdürlüğünde görevli 2 özel harekat polisi şehit oldu 6 polis yaralandı.

Yaralı oldukları halde teröristleri etkisiz hale getirdiler

 Kayseri Emniyet Müdürlüğünden geçici görevle gittikleri Şırnak’ta şehit olan 2 polisin, ağır yaralı oldukları halde teröristleri etkisiz hale getirdikleri bildirildi. Hakan Yılmaz ile Muzaffer Tufaner'in şehit olduğu haberi Kayseri'deki mesai arkadaşlarına ve ailelerine öğleden sonra ulaştı. Kayseri Valisi Orhan Düzgün, sosyal paylaşım sitesi Twiteer’da haberi “Kadınlar Günü’nde.. Hanımlarına, annelerine, kızlarına acı haber!” başlığıyla duyurdu.

Memleketlerine toprağa verilecek

 Şehitlerden Hakan Yılmaz'ın cenazesinin bugün Karaman'da, Muzaffer Tufaner'in cenazesinin ise Yozgat'ın Yerköy ilçesinde düzenlenecek törenlerle toprağa verileceği belirtildi. Kayseri’deki Selimiye Mahallesi’nde oturduğu lojmanlara da Türk bayrağı asılan Şehit Polis Yılmaz’ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Bu arada İdil'de 2 polisin şehit olduğu çatışmada yaralanan 6 özel harekat polisinin de Kayseri kadrosundan olduğu ve tedavilerinin sürdüğü öğrenildi. Yaralı polislerin kimlikleri henüz açıklanmadı.

 

Bakmadan Geçme