• Haberler
  • Gündem
  • Hamililiek Hesaplama İle Yakşalasan Doğum Yapma Tarihiniz Öğrenebilirsiniz

Hamililiek Hesaplama İle Yakşalasan Doğum Yapma Tarihiniz Öğrenebilirsiniz

Hamilelik hesaplama işlemleri, anne adaylarının oldukça sık başvurduğu ya da araştırdığı bir yöntemdir.

Birlikteliğini bebek ile süslemek isteyen anneler, bu amaçlarına ulaştıklarında, aileye yeni katılacak ferdin doğum tarihini tam olarak bilmek istemektedir. Annelere söyleyeceğimiz en önemli şey, gerçekleşen doğumların yalnızca %5’lik oranının tam hesaplanan tarihte meydana geldiğidir.

Sizler yinede yapmanız gereken işlemleri merak ediyor ve bebeğinizin sağlığı açısından yapabileceğiniz işlemleri öğrenmek istiyor iseniz, hamilelik hesaplama yöntemini bilmelisiniz.

Bu işlemi kendiniz yapabilirsiniz ya da internet üzerinden yardım alabilirsiniz.

Hangi yöntemi seçer iseniz seçin, bilmeniz gereken en önemli konu, son adetinizin başlangıç tarihidir. Eğer bu tarihi biliyor iseniz, aylık düzende değil, haftalık düzende hamilelik hesaplama işlemini yapabilirsiniz. Bu konuya dikkat etmelisiniz.

Hamilelik hesaplamak için buraya tıkla

Aylık hesaplama, her ayın standart sürelere sahip olmamasından dolayı farklı bir sonuç İle karşılaşmanıza neden olabilir. Haftalık düzenler halinde gider iseniz, sonuca daha sağlıklı bir şekilde gidebilirsiniz. Bu hesaplama işlemini yapmanızın size olumlu katkıları olacaktır. Öncelik ile bebeğinizin net olmasa da, yaklaşık olarak hangi tarihte dünyaya geleceği hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bebeğinizin gelişimi hakkında bilgiler elde edebilirsiniz. Boyunu, ağırlığını, vücut yapılanmasının ne şekilde devam ettiğini, araştırmalarda elde ettiğiniz veriler ile net olarak bilirsiniz. 38 ile 42 hafta aralığında süren bu süreçte, almanız gereken gıdaları, almamanız gereken gıdaları, yapmanız ya da yapmamanız gereken hareketleri, haftalık veriler eşliğinde yerine getirebilirsiniz.

Hamilelik hesaplama yönteminde, elde edeceğiniz veriler, hem siz değerli annelerin, hem de can verdiğiniz ailenizin yeni ferdinin gelişimine katkı sağlayacak ve sağlıklı bir doğum yapmanıza yardımcı olacaktır. Hesabı doğru yaptığınız takdirde, hamilelik takvimine ulaşabilir ve takvim üzerindeki haftalık incelemeleri okuyarak, istediğiniz bilgiye hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Bakmadan Geçme