GÜVENLİK HİZMETLİYE EMANET

75.Yıl Rehabilitasyon Merkezi'ndeki güvenlik görevlisi izne gönderilince güvenlik olarak kurumda çalışan hizmetli görevlendirildi. Kurum müdürü Kadriye Yurtsuz tarafından hiçbir yetkisi ve belgesi olmadığı halde güvenlik görevlisi olarak kullanılan hizmetlilerin müdüre bir şey diyemedikleri için görevlendirmeyi kabul ettikleri ifade edildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde yer alan 75. Yıl Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan 13-40 yaş arası 40 kişinin güvenliğini bir hizmetli sağlıyor. Güvenlikle ilgili normal kadroda yetersizlik olmasına rağmen bu kişinin de izne gönderilmesi kurumda şaşkınlık yarattı. Senelik izin hakkı kullandırılan güvenlik görevlisi yerine rehabilitasyon merkezinin güvenliğini kurumda görevli hizmetliler sağlıyor.

Herhangi bir güvenlik eğitimi almayan ve belgesi de olmayan hizmetlilerin “geçici” olarak güvenlik kabininde oturarak güvenlik görevini yapmaları talimatını kurumun müdiresi Kadriye Yurtsuz tarafından verildiği öğrenildi. Bugüne kadar hakkında altı soruşturma açılan ve halen de yedincisinin devam ettiği belirtilen kurum müdürü Kadriye Yurtsuz’un bu görevlendirmeye karşı nasıl bir savunma yapacağı merak ediliyor.

 

Yorumlar 2
Mavi 21 Aralık 2018 13:43

Ettiğini buluyor yıllarca kan ağlattı hepimize ilahi adalet çok bile geç kaldı

Yasemin 20 Aralık 2018 16:44

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye düşünüyorum çok güzel bir kurum çok güzel eğitim ve etkinlikleri var bir çoğuna da katıldım fakat bu haberde kurumun kötülüğünden bahsedilmiyor kişisel bir baskıdan bahsediliyor demekki belli bir kısıma mobling uyguluyor ki haber olmuş uygulamadığı iyi anlaştığı kısımda vardır mutlaka resimde gördüğümüz gibi yoksa ne gibi bir sebebi olabilirki bu haberin işçiyi oraya müdür mü yapacaklar koltuğunda gözlerimi var işçinin

Bakmadan Geçme