GÜL, NET OLMALI!

AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili çıkan spekülasyonlara ilişkin yaptığı değerlendirmesinde 'Sayın Gül net olmadığından dolayı bu tarz sorularla karşı karşıya kalıyor. Eğer Sayın Gül bu sorulardan rahatsızsa net bir şekilde cevabını vermeli.' dedi.

Abdullah Gül ile ilgili spekülasyonların bir an önce bitirilmesi gerektiğini kaydeden AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, kendisine bir çağrıda bulundu. Elitaş, Deniz Baykal'ın sözleri üzerine başlayan spekülasyonlara Gül’ün açıklık getirmesini istedi.  Elitaş, "Sayın Gül net olmadığından dolayı bu tarz sorularla karşı karşıya kalıyor. Eğer Sayın Gül bu sorulardan rahatsızsa net bir şekilde cevabını vermeli.” şeklinde konuştu.

Net bir cevap vermeli
Gül’ün bu soruları cevapsız bıraktığı takdirde her zaman muhatap olmak zorunda kalacağını vurgulayan Elitaş, “Ama benim tanıdığım Sayın Gül bu konuya net bir cevap vermelidir. Verir demiyorum vermelidir.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partiye katılma töreni esnasında yaptığı konuşmasında “bu davadan ayrılanlar iflah olmamıştır” şeklindeki ifadelerinin de altını çizen Elitaş, "alması gerekenler mesajı almıştır" diye konuştu.

İhanet edenleri kim hatırlıyor?
“Şimdi bu davadan ayrılanların yolu veya bu davaya ihanet noktasına doğru gidenlerin adını kim hatırlıyor, kim biliyor?” diyen Elitaş, “Sayın Cumhurbaşkanı söylemese o insanlar tarihte küçük bir nokta bile olmayacak bir pozisyondalar. Birilerine önemli bir mesajdır, mesajın sahipleri kendileri almıştır, diye düşünüyorum." dedi.
Haber: Bünyamin Gültekin

Bakmadan Geçme