Gönül coğrafyamız incinmesin!

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Ahmet Doğan: '7 Haziran'da ya İsrail, ABD, İngiltere olmak üzere emperyalist ülkeler ya da Doğu Türkistan, Bosna, Filistin, Somali, Azerbaycan gibi gönül coğrafyamızdaki kardeş ülkeler sevinecek. Alacağımız sonuçla milletimiz kadar gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizi de sevindirelim'

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Ahmet Doğan “Gönül coğrafyamızdaki insanlar da 7 Haziran seçimini heyecanla bekliyor;  bizler için dua edip gözyaşı döküyor. O akşam alacağımız sonuçla milletimiz kadar bu coğrafyadaki kardeşlerimizi de sevindirelim, onları incitmeyelim” dedi.

Türkiye’nin gönül coğrafyasının çok geniş olduğunu, Balkanlardan Orta ve Güneydoğu Asya’ya, Kafkaslar’dan Afrika’ya kadar uzandığını belirten Doğan, Talas Bahçelievler Seçim Bürosu’nda yaptığı konuşmada şunları söyledi;

İsrail mi, Filistin mi sevinecek?

“İşte 7 Haziran’da AK Parti’nin alacağı oylar bu coğrafyada merakla bekleniyor. Zira operasyonlar yapılıp da bölünmeyen, yıkılmayan tek İslam ülkesiyiz. Saldırılarla, operasyonlarla, ihanetlerle uğraşmamıza rağmen her sıkıntılarında kardeşlerimizin yardımına koşuyor, bir itfaiyeci gibi çevremizdeki yangını söndürmeye çalışıyoruz.

Daha önceki tüm seçim ve referandumlarda olduğu gibi buralardaki kardeşlerimizin seçim akşamı yine sevinçle sokağa dökülüp kutlamalar yapmasını istiyorsak partimizi tekrar iktidara getirmeliyiz.

Zaten bu seçim sonucunda ya İsrail, ABD, İngiltere gibi emperyalist ülkeler sevinecek ya da 13 yıldır olduğu gibi başta milletimizin ve gurbetçi kardeşlerimizin büyük çoğunluğu olmak üzere Azerbaycan, Doğu Türkistan, Bosna, Filistin, Somali, Arakan, Kudüs gibi gönül coğrafyamızdaki kardeş ülke, bölge ve şehirler sevinecek.

Oyunu bozmak, beli kırılan vesayet rejimine bir daha fırsat vermemek için gelin hep beraber sandığa gidelim. Yüksek bir katılımla ve yine rekor bir oyla partimizi yeniden iktidara getirelim. Ülkemizi ve gönül coğrafyamızı sevindirelim.” 

Bakmadan Geçme