• Haberler
  • Gündem
  • GIDA TARIM VE HAYVANCILIK İL MÜDÜRÜ ÖZKAN KAYACAN'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

GIDA TARIM VE HAYVANCILIK İL MÜDÜRÜ ÖZKAN KAYACAN'DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Kayseri Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Özkan Kayacan gazetemizi ziyaret ederek 12-16 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ''Uluslararası Tarım Fuarı'' hakkında bilgi verdi.

Kayseri Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Özkan Kayacan gazetemizi ziyaret ederek 12-16 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ‘’Uluslararası Tarım Fuarı’’ hakkında bilgi verdi.

Gazetemiz Genel Koordinatörü Ali Dursun ile görüşen Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Özkan Kayacan, Dursun’u tarım fuarı hakkında bilgilendirerek müdürlüğün izlediği politikalar hakkında aktarımlarda bulundu. İkili arasında 12-16 Mart arasında gerçekleşecek olan ‘’Uluslararası Tarım Fuarı’nın medya sponsorluğunu Kayseri Gündem Gazetesi’nin yapması konusunda mutabakata varıldı.

Medeniyetin Burçları Derneği’nin yürütmüş olduğu Uluslararası Öğrenciler Akademisi konusunda bilgi alan Özkan Kayacan yapılan çalışmalara kültürel bir katkıda bulunmak adına Uluslararası öğrencilere tarım fuarında ülkelerini tanıtabilmeleri için 20 ye yakın stant açma olanağı tanıyacaklarını söyledi.

 

Bakmadan Geçme