Geleceğin gazetecileri yeni sayılarını yayımladı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Süleyman Çetinsaya İletişim Fakültesi'nin uygulama birimi olan Gazete Kampüs'ün 104'üncü sayısı yayımlandı. Gazetecilik Bölümü'nde farklı sınıflarda öğrenim gören öğrencilerinin meslek pratiğini yaptığı birimin çıkardığı yeni sayıda, öğrenciler tarafından hazırlanan özel haberler ve üniversitede gerçekleşen program ile etkinliklere dair haberler yer alıyor.

Tasarımından haberlerine dek bütün süreçte farklı sınıflardan gazetecilik öğrenimi gören öğrencilerden bir ekibin yer aldığı ve meslek pratiğini yaptığı İletişim Fakültesi’nin uygulama birimi olan Gazete Kampüs’ün yeni sayısı yayımlandı. Ekim ve Kasım aylarını kapsayan 104’üncü sayıda ERÜ Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen “Uluslararası Osmanlı’dan Cumhuriyet’e Türkiye’de Darbeler” konulu sempozyum manşette yer aldı.
Gazetede diğer sayılarda olduğu gibi üniversitede düzenlenen etkinlik, sempozyum, seminer ve konferans gibi rutin gerçekleşen programlara dair haberlerin yanı sıra, Gazete Kampüs ekibinde yer alan gazetecilik öğrenimi gören öğrencilerin de özel haberleri yer alıyor.

104’üncü sayıda yer alan özel haberlerin başlıkları ve haberi yapan isimler ise şöyle: Gözyaşlarım mürekkep oldu-Demet Karakuş, Kukla çocuklarla iletişime geçmenin en iyi yoludur-Lütfiye Nur Yılmaz, Dünyada tanınan Türk çizgi dizi: Kral Şakir-Makbule Aslantaş, Türkiye’de tek kanun enstrümanı ustası: Burçin Bayar Babaoğlu-Elif Çolak, Şırnak’tan dünyaya bir yolculuk: Artuç Çifti-Mehmet Şirin Akkuş, En büyük yol arkadaşım tekerlekli sandalyem-Makbule Aslantaş, Modern eşekli kütüphaneci yolda-Makbule Aslantaş.

Gazetenin yeni sayısına ve tüm sayfalarına ulaşmak isteyenler Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin web sitesini ziyaret edebilirler.

 

Bakmadan Geçme