Gel sen!

MHP İl Başkanı Baki Ersoy, MHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıklayan ve bugün Kayseri'ye gelecek olan Koray Aydın ile ilgili isim vermeden sosyal medyadan ilginç bir paylaşımda bulundu.

 MHP'den kurultay için mahkemenin kararı beklenirken, genel başkan adaylarının programları hız kazandı. Adaylığını ilk açıklayan isimlerden biri olan Koray Aydın bugün akşam Kayseri’ye gelecek. Yarın ise gazetecilerle bir araya gelecek olan Aydın çeşitli ziyaretlerde bulunacak. Aydın, daha sonra Kayseri’den ayrılacak.

Trabzonlu Aydın’a seçim göndermesi

 Ziyaret arifesinde MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy’dan ilginç bir çıkış geldi. Ersoy, kişisel sosyal medya hesabı Twitter’dan  isim vermeden Koray Aydın’ı hedef aldığı paylaşımında şunlara yer verdi,

“Adam memleketinden vekil seçilemiyor, ‘Erciyes'in gölgesinde diriliş’ diyor, genel başkan aday adayı oluyor. Düğün salonunda beklerler, gel sen”

Kayseri Gündem

Yorumlar 2
islam 24 Mayıs 2016 14:37

baki başkan geçen seçimlerde seni fazla abartmışlar... önemli değil

dadaloğlu 11 Mart 2016 14:53

Baki efendi sen nerelisin önce onu söyle hemşehrin Yozgatlı şevkat efendinin emriyle Kayseri il başkanı olarak atandın sen Kayserili değilsin onun için Kayseriyide temsil edemezsin

Bakmadan Geçme