Forum Kayseri'de Ramazan başlıyor

Ramazan'a özel hazırlanan etkinlikleriyle Forum Kayseri, bu yıl yine tüm şehrin buluşma noktası olacak. Geleneksel eğlencelerin yanı sıra Evrim Akın, Sahrap Soysal ve Ender Saraç Kayserililerle buluşacak.

Kayseri'nin alışveriş ve eğlence mekanı Forum Kayseri, Ramazan ayı boyunca sürecek etkinlikleri ile ziyaretçilerin bu özel ayını şenlendirecek. Birbirinden renkli ve eğlenceli etkinliklerle Kayserililer, eski Ramazan aylarını aratmayacak keyifli anları Forum Kayseri'de yaşayacak.
 
Hacivat-Karagöz, orta oyunları, sahne gösterileri, her gün yapılacak geleneksel ikramları ve fasıl dinletileriyle, Ramazan'ın geleneksel eğlenceleri Forum Kayseri ziyaretçilerini bekliyor. 27 Mayıs Cumartesi başlayacak olan etkinlikler kapsamında kukla gösterisi ve eğlence bazdan Osmanlı macunu, pamuk şeker, şerbet üçlüsünden oluşan ikramlara dek zengin bir program hazırlanıyor. Meddah ve semazen gösterilerini de unutmayan Forum Kayseri, ziyaretçilerini ünlü isimlerle de buluşturacak.
 
10 Haziran Cumartesi günü Evrim Akın ve Sahrap Soysal ile yapılacak yemek söyleşisinde, iftar yemekleri ile ilgili püf noktalar ve tarifler Forum Kayseri ziyaretçileriyle paylaşılacak.
 
17 Haziran Cumartesi günü ise Ender Saraç ile yapılacak sağlık söyleşisinde Ramazan ayının insan sağlığına faydaları anlatılacak.
 
Kurum Haberi
 

Bakmadan Geçme