'FIRTINA'DA KAYBOLDUK

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan Kayserispor mücadeleden 4-0 mağlup ayrılarak Avrupa yolunda önemli bir yara aldı.

Sezonu ilk 5 içerisinde tamamlayarak Avrupa Kupalarına katılma şansı yakalamak isteyen Kayserispor, Trabzonspor deplasmanında umduğunu bulamadı. Geçen hafta evinde Fenerbahçe’ye 5-0 gibi tarihi bir skorla yenilen sarı-kırmızılılar Trabzon karşısında da sahadan farklı mağlup ayrıldı. 

Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan Bordo Mavililer, buna karşın sonuca 2. yarı gitti. Abdülkadir Ömür, maçta gol perdesini aralarken; 2. golün asistini yaptı. 2. golü kaydeden Yusuf Yazıcı ise 3. golü hazırlayan isim oldu. 3. ve 4. goller ise Burak Yılmaz'dan geldi. Tecrübeli oyuncu, bu sezon 22. maçında 22. golünü attı. 

Maçın etkili isimlerinden Abdülkadir Ömür, 53. dakikada ceza sahası sağ ön çizgisi yakınından sol ayağıyla klas bir vuruş çıkardı.

Topu sol direğin yanından ağlarla buluşturdu ve Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi. 

İlk golün kahramanı Abdülkadir Ömür, 2. golün hazırlayıcısı oldu. Genç oyuncunun çalımlarla getirip cezasahası sağ içine bıraktığı topu Yusuf Yazıcı sağ ayağıyla uzak direğin yanından ağlarla buluşturdu. 

66. dakikada Burak Yılmaz sahneye çıktı. Yusuf Yazıcı'nın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta Burak Yılmaz, altıpas önünde kafayı vurdu topu ağlarla buluşturdu ve Trabzonspor'u 3-0 öne geçirdi. 

76. dakikada Olcay Şahan-Burak Yılmaz işbirliği 4. golü getirdi. Olcay Şahan'ın bıraktığı topu altıpas ön çizgisi üzerinde aşırtma bir vuruşla ağlarla buluşturan Burak Yılmaz, Trabzonspor'u 4-0 öne geçirdi. 


Kayserispor aldığı farklı mağlubiyetin ardından 41 puanda kalarak ilk 5 için işini bir hayli zora soktu. 
AA

Bakmadan Geçme