Eylem Sarıoğlu'dan skandal yazı!

Emek Partisi Kayseri İl Başkanı Eylem Sarıoğlu Evrensel'deki köşe yazısında terör örgütü yandaşlarını öve öve bitiremedi. Cizre'deki özerklik ilanı sonrasında TSK'nın yaptığı operasyonlara saldırı benzetmesinde bulundu.

Bayramda şehit haberi aldığımız bu günlerde bir skandal yazı da Emek Partisi Kayseri İl Başkanı Eylem Sarıoğlu’ndan geldi. Sarıoğlu, terör örgütünün dilini konuşmaktan yine vazgeçmedi. Geçtiğimiz günlerde yapılan sözde özerklik ilanı sonrasında valilik kararıyla Cizre’de terör operasyonu başlatılmış. Terör örgütü ve yandaşlarına güvenlik güçlerimiz müdahalede bulunmuştu. Ülkemizin birliğini bozmak için uğraşanların imdadına koşan Emek Partisi Kayseri İl Başkanı Eylem Sarıoğlu  Evrensel’deki köşe yazısında PKK yandaşlarını öve öve bitiremedi.

Gerçekleşen Operasyonlara saldırı diyen Sarıoğlu,  Cizre’de olduğum iki gün boyunca hissettiğim şey, “İyi ki orada olduğumdu.”. Bayramdan sonra saldırıların yeniden başlayacağına dair şüpheleri ise çok kuvvetli. Tüm acılara rağmen Cizreli kadınlar yine de “barış” diyordu. “ifadelerini kullandı. Ülkemize birliğimize göz diken terör örgütü PKK yandaşlarına terörist dahi diyemeyen öldürülen teröristlerin ise sivil olduğunu söyleyen Sarıoğlu yazısında terör propagandasını da yapmaktan geri durmadı. Sarıoğlu;  “Artık barış olsun. Ne asker, ne polis, ne gerilla ne de sivil Kürtler ölmesin” istiyorlardı. Oğlunu kaybetmiş bir anne, “Benim ölümüm barış getirecekse, ben hemen şurada ölmeye razıyım” diyerek Kürt kadınlarının barış için kendilerinden, yaşamdan bile çoktan vazgeçtiklerini gösteriyordu. Cizreli kadınlar BARIŞ için ellerini havaya kaldırıp bize sarıldılar, bize düşen o elleri tutmak ve sıkı sıkı birbirimize bağlanmaktır. Barış böyle gelecek bu ülkeye.” İfadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme