ERÜ'DE YEMEKHANE ÇİLESİ NASIL BİTER?

Geçtiğimiz Cuma günü Erciyes Üniversitesi'nce yaşanan yemekhane çilesini gündeme getirmiştik. Yetkililer sorunun çözümü için somut bir adım atmazken, uzun bekleyişlerden usanan öğrenciler sıkıntını aşılması için yetkililere çözüm önerilerinde bulundular.

Erciyes Üniversitesinde yemekhane sırası nasıl biter, işte öğrencilerden çözüm önerileri.

FATMA EDEPLİ/FEN FAKÜLTESİ: Yeni bir yemekhane açılabilir. Bu arada yemekhane kartımın manyetiği bozuldu kartımı kullanamıyorum, yeni bir kart için on gün beklemek zorunda kalıyoruz.

ŞULE GÜL/HUKUK FAKÜLTESİ: Fakültelerin ders bitiş saatleri değişebilir.

FATMA ÖZTÜRK/EDEBİYAT FAKÜLTESİ: Yemekhanenin bütün girişleri yemek dağıtımı için kullanılabilir. Üst katında da yemek dağıtılabilir.

FATMA ÖZTÜRK/EDEBİYAT FAKÜLTESİ: Bir yemekhane daha açılabilir.

BETÜL ŞAMLI/İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ: Ben yemekhaneyi kullanmıyorum ama başka bir yemekhane açılabilir.

HATİCE GÜMÜŞSOY/İLAHİYAT FAKÜLTESİ: Bir yemekhane daha kurulsun. Kız erkek ayrı sıralarda dursun ve ayrı yerlerde otursunlar.

HANİFE AKÇATAŞ/İLETİŞİM FAKÜLTESİ: Yemekhane saatleri değişsin. Derslerimiz erken bittiğinde saatlerce yemekhane sırasında bekliyoruz. Yemekhane daha erken açılsın.

SEMİHA ANGAY/SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU: Personel sayısı arttırılmalı.

TUĞÇE KAYADELEN/İLETİŞİM FAKÜLTESİ: Yemekhane genişletilmeli. Giriş kapıları arttırılmalı, üç ise beş olsun. Büfe sayısı arttırılsın.

HABER: MESUT DAVARCI

Bakmadan Geçme

Kayseri Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0533 704 84 10
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!