ERSİN ÇİMEN GÖNÜLLERİ TAVLAYACAK

Görme engelli birisiyle tavla oynamak ister misiniz? Peki bu kişi tavlada yenerse ne hisseder siniz? İzmir'de faaliyet gösteren Tebeşir Medya tarafından 'Cumhuriyet Tavla Turnuvası' düzenleniyor. Turnuvaya katılanlar 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasıyla ünlenen Kayserili Görme Engelli Sanatçı Ersin ile tavla oynayacak. Çimen, turnuvada Sergen yalçın ile tavla oynamak istediğini söyleyerek, 'Tavlada yarım kalan bir hesabımız var' ifadelerini kullandı.

Tebeşir Medya tarafından Ekim ayının 15. Günü İzmir’in Konak ilçesinde yapılması planlanan “Cumhuriyet Tavla Turnuvası” görme engelli Ersin Çimen ile tavla oynayanların mücadelesine sahne olacak. Geliri Ege Bölgesi’nde engelliler yararına harcanacak turnuvaya ülke genelinden isteyen herkes katılabilecek
Engelliler yararına turnuva
Tebeşir Medya, yapılacak turnuvayı, Kayserili Sanatçı Ersin Çimen ve Sergen Yalçın’ın tavla kapışması olarak lanse ettiği bir afiş ile sosyal paylaşım sitelerinde duyurmaya başladı. Afişte geliri engelliler yararına sağlanacağı ve turnuva girişlerin 30 TL olacağı vurgulandı. Konu ile ilgili açıklama yapan Ersin Çimen, “Etkinlik, İzmir’de engellilerin sesini duyurmak ve geliri ihtiyaç sahibi engellilere akülü araba, işitme cihazı ve protez alınmak üzere harcanacak. İhtiyaç sahibi engelli vatandaşlar sivil toplum kuruluşları aracılığı ile tespit edilecek” dedi.
Sergen Yalçın’a açık davet
Yarışmaya kamuoyunun dikkatini çekmek için ünlülerin de davet edildiğini hatırlatan Ersin Çimen, ”Tavla turnuvasına herkesin katılmasını istiyoruz. İyi bir amacı var. Bu aslında bir görsel şov olacak. Ünlüleri de davet ettik. Özellikle ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasında jüride yer alan spor adamı Sergen Yalçın’ı davet ettik. Henüz bir cevap vermedi. Sergen ile yetenek yarışması zamanında tavla oynamak istemiştim. Fakat kendisi sıcak bakmadı. Bu turnuvada Sergen yalçın ile tavla oynamak istiyorum. Tavlada yarım kalan bir hesabımız var” diye konuştu.
 
Haber: Ahmet Bolat
 

Bakmadan Geçme