Erciyes Koleji'nde muhteşem kutlu doğum programı

Erciyes Koleji Anadolu Lisesi Kutlu Doğum Haftası nedeniyle muhteşem bir program düzenledi. İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven'in de katıldığı programda Kur'an-ı Kerim öğrenen 100 öğrenciye kutsal kitabımız hediye edildi.

Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftası programına İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, Erciyes Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hastekkeşin, yönetim kurulu üyeleri, Erciyes Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Sebahattin Yılmaz, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Program Nuri Nimet Soysaraç Cami imamı Hikmet Sarı'nın Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Erciyes Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Hastekkeşin, eğitim öğretimin yanı sıra öğrencilerin manen de güçlü olması için gayret gösterdiklerini belirtti.
İl Müftüsü Şahin Güven de konuşmasında Kur’an-ı Kerim'in okunması ve okutulmasının önemini vurguladı. Kur’an okumayı öğrenen öğrencileri tebrik eden Güven, Kuran-ı Kerim'in hayat boyu kendilerine yoldaşlık yapmasını telkin etti.
Kutlu Doğum Haftası programında daha sonra öğrencilerin hazırlamış olduğu oratoryo sahnelendi. Programın sonunda Kuran-ı Kerim öğrenen 100 Erciyes Koleji Anadolu Lisesi öğrencisine kutsal kitabımız hediye edildi. (Kurum haberi)
 
 
 

Bakmadan Geçme