E-dönüşüm başlıyor

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından KEP Hizmet Sağlayıcı olarak yetkilendirilen güven kurumu TÜRKKEP'in Kayseri bayisi açıldı.

Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-Tebligat, e-Fatura, e-Arşiv ve e-Saklama gibi hizmetler ile şirketlerin dijitalleşmesini sağlayan TÜRKKEP'in Kayseri bayisi Eylül ayı başında faaliyet göstermeye başladı. "Teknogelişim" adıyla hizmet vermeye başlayan bayi, teknoloji sektöründeki birikimiyle uzun yıllar danışmanlık yapan Ömer Koca sahipliğinde açıldı.
Bayilerini seçerken sektörün tecrübeli isimleriyle çalışmayı tercih eden TÜRKKEP, Kayseri'nin e-Dönüşüm sürecini Teknogelişim yazılım şirketi ile devam ettirme kararı aldı. TÜRKKEP Bölge Bayisi Başvuru Merkezi olarak faaliyet göstermeye başlayan Teknogelişim, 11 yıldan bu yana Kayseri'de hizmet veren önemli bir yazılım firmasıdır. Kayseri'nin en eski mahallesi olan Şehit Nazım Bey Mahallesi'ndeki tarihi bir konakta açılan Teknogelişim, TÜRKKEP'in KEP, e-İmza, e-Fatura, e-Arşiv, e-Saklama, e-Defter ve e-Yazışma gibi ürünlerini kullanıcılarla buluşturuyor.
Kurum Haberi
 

Bakmadan Geçme