DÜNYACA ÜNLÜ HATTİ MÜZİK GRUBU KAYSERİ'YE GELİYOR

Çerkes otantik müziklerinin motiflerini dünya müziğiyle harmanlayan Kayseri'nin kardeş şehri Nalçik kökenli müzik topluluğu Hatti, Kayseri'deki sevenleriyle buluşacak.

Kafkas ezgilerini gerek otantik, gerekse modern tarzda sunan Hatti Müzik Grubu, Kayseri Kafkas Derneği organizasyonuyla Kayserililere unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.

Anzor Uvizhev, Aslan Dudarov, Kazbek Balkarov, Arsen İndrokov ve Aslan Kumikov’un canlı performanslarını sergileyeceği grup, eşsiz müzik ziyafetiyle müzik severlerin kulaklarının pasını silecek. Dünyanın farklı coğrafyalarından müzikleri harmanlayan Hatti Müzik Grubu, Çerkes ezgileriyle de sanatseverleri farklı bir müzikal yolculuğa çıkarıyor. Kafkas kökenli insanların gönlüne taht kuran Hatti Müzik Grubu, dünyanın farklı ülkelerinde verdiği konserlerle adından sıkça söz ettiriyor.
Kayseri Kafkas Derneği tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında hayranlarıyla buluşacak olan Hatti Müzik Grubu konseri, 25 Mart Cumartesi günü saat 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Konsere katılmak isteyenler, davetiyeleri Kayseri Kafkas Derneği’nden ve salon girişinde tahsis edebilecek. Ayrıca Kayseri Kafkas Derneği’nin 0 352 222 64 81 no’lu irtibat numarasından da bilgi edinileceği öğrenildi.
(Kayseri Gündem)
 

Bakmadan Geçme