Doğan, Talas'ta seçim bürosu açtı

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Ahmet Doğan, Talas Bahçelievler'de partisine ait seçim bürosunun açılışını yaptı. Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Talas İlçe Başkanı Ragıp Dost, partililer ve semt sakinlerinin katıldığı açılışın ardından konuşmalar yapıldı.

            İlk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Dost, Talas’ta en iyi sonucu almak için yoğun bir program uyguladıklarını belirtti. Talas Belediye başkanı Palancıoğlu da Ahmet Doğan’la birçok ortak yönleri olduğunu hatırlatarak “üniversitede birlikte hizmet verdik. Ayrıca o da Talas Reşadiyeli. İnşallah seçildiğinde kendisinden Talas için destek bekliyoruz” dedi.

            Son konuşmayı yapan Ahmet Doğan, sözlerine seçim bürosunun hayırlara ve Talas’ta oyların artmasına vesile olmasını dileyerek başladı. Seçim kampanyası hakkında bilgi veren Doğan “yoğun bir tempoda tüm ilçelerimizi, mahallelerimizi gezmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta ilçeleri tamamlayarak merkeze ağırlık vereceğiz.” diye konuştu.

            Ahmet Doğan, AK Parti hükümetinin ülkeyi 12 yıldır başarıyla yönettiğini ancak ülkeyi yeniden koalisyonlar, krizler dönemine döndürmek isteyen batılı güçlerin itibarsızlaştırma kampanyaları yürüttüklerini belirtti.

            Seçim kampanyasında en önemli itici gücün teşkilat mensupları olduğunu söyleyen Doğan “Sonuçta başarı hepimizin olacak. Özellikle hanımlara büyük görev düşüyor. Zira partimize oy verenlerin yüzde 52’si kadın. Ankara’ya güçlü gitmek için önümüzdeki bir ayı çok çalışarak değerlendirmeliyiz” dedi.

            Doğan, konuşmasının ardından gelen soruları cevaplandırdı.

Bakmadan Geçme