Doğan, Memur-Sen'le buluştu

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Ahmet Doğan, Memur-Sen İl Temsilciliği ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Başkan Mustafa Lale ve yönetim kurulu üyeleriyle buluşan Doğan “gecikmiş” ziyaretten dolayı özür dileyerek “yoğun programımızdan dolayı bazen en yakınımızdaki arkadaşlarımızı ya da kardeş sivil toplum kuruluşlarını ihmal edebiliyoruz” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Lale konuşmasında şunları söyledi:

“Ahmet bey sevdiğimiz, saydığımız, Kayseri’nin sorunlarını iyi bilen bir abimiz. Kendisini TBMM çatısı altında görmekten mutlu olacağız. Öğretim üyesi olduğu için eğitimcilerin problemlerini daha iyi anlayacağına ve projelerimize destek olacağına inanıyoruz. Ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz.”

Ahmet Doğan da konuşmasına niçin aday olduğunu anlatarak başladı. AK Parti’nin kurucusu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarıyla temsil ettiği davaya omuz vermek için aday olduğunu söyleyen Doğan “daha önce rahmetli Menderes’in başlattığı ve Özal’ın sürdürdüğü ‘Yeter söz milletindir!’ ifadesinin/iradesinin son noktası inşallah 7 Haziran’da konulacak. Eski Türkiye’ye, krizler, yokluklar, koalisyonlar dönemine yeniden dönmemek, lider Türkiye’yi inşa edebilmek için AK Parti’yi seçmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Acil Eylem Planı

Daha sonra gelen soruları cevaplandıran Ahmet Doğan, eğitim sistemimizin sorunlarını ve gençliğin çıkmazlarını yakından bildiğini belirterek “eğitimle ilgili bir perspektif ortaya koyabilmek için sizden bir acil eylem planı çıkartmanızı istiyorum.” dedi. Doğan, her konuda yanlarında olmaya çalışacağını sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme