Doğal peeling malzemesi hangileridir?

Ciltteki ölü hücreleri temizlemek, cildin nefes almasını sağlamak için bazı yöntemler kullanılır. Bu yollardan biri evde kendinizin de hazırlayabileceği doğal peelingtir.

Ciltteki ölü hücreleri temizlemek, cildin nefes almasını sağlamak için bazı yöntemler kullanılır. Bu yollardan biri evde kendinizin de hazırlayabileceği doğal peelingtir. Piyasada bulunan kimyasal peeling ürünlerinden kullanmak istemeyen birçok kişi evde kendisi hazırlayarak peeling yapabilmektedir. Cildinizi tahriş etmeyecek ürünlerden biri Türk kahvesidir. Bir başka malzeme ise mısır unu ve maden suyu karışımı ile hazırlanır. Limon da peeling malzemeleri arasında oldukça sık kullanılan bir malzemedir.

Evde peeling nasıl hazırlanır?

·        Evde peeling hazırlamak kolaydır. Doğal malzemelerden hazırlayacağınız peeling ile cildinize uygun temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

·        Kullanacağınız malzemeler sayesinde cildinizi ölü hücrelerden arındırabilirsiniz.

·        Evde hazırlayacağınız peeling malzemelerinin cildinize uygun olanlarından seçmeniz önemlidir.

·        Doğal peeling yapacağım derken cildinize uygun olmayan ürünleri kullanmak cildinizi tedavi etmez daha kötü hale getirebilir.

Kadınlar, hemen her şekilde ciltlerindeki pürüzü, problemi gidermek, cildinin pürüzsüz ve doğal görünmesini sağlamak ister. Bunun için birçok yöntem dener. Bu yöntemleri denerken çoğu kişi evde kendi hazırladığı ürünleri kullanmak ister. Ancak bu malzemeleri hazırlarken de cildinize uyumlu olanları kullanmak gerekir.  Kaynak: www.peeling.gen.tr

Bakmadan Geçme