Çolakbayrakdar Sessiz

Kocasinan Belediyesi İmar Müdürlüğü'nün 'ihmali' ya da 'dikkatsizliği' ile bir vatandaşın arsasına haberi olmaksızın bir başka isme ait sahte tapu ile inşaat yapıldı. İşin skandal boyutu ise bu sahte tapunun hiçbir kontrole tabi tutulmadan kısa sürede inşaat ruhsatının verilmesiydi. Belediyenin bu inşaat ruhsatını, tapuyu kontrol etmeden nasıl verdiği konusunda Başkan Ahmet Çolakbayrakdar dahil hiçbir yetkili tarafından, kamuoyuna tatmin edici yanıt verilmedi.

YARIM SAYFAYLA GEÇİŞTİRİLEMEZ

Usulsüzlüğün ortaya çıkmasından sonra Kocasinan Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından yapılan yarım sayfalık yazılı açıklamayla; iddiaların doğru olduğu ve şikayet üzerine işlem yapılarak, savcılığa suç duyurusunda bulunulurken söz konusu inşaatın da ruhsatının iptal edilip, inşaatın mühürlendiği duyurulmuştu
.
İÇERDEN BİRİ OLMADAN OLMAZ

Ancak skandal niteliğindeki bu olayın yarım sayfalık açıklamayla geçiştirilmesine tepki gösteren bazı vatandaşlar, “Kardeşim önüne gelen sahte tapuyla inşaat ruhsatı ve izni alabiliyor mu? Üç kuruşluk bir tadilat için bile bize ot yolduran belediyenin imar müdürlüğü şimdi bunun hesabını vermeli. Başkan Çolakbayrakdar neden; kamuoyuna ihmali bulunanlar hakkında gereken yapılmış ve tedbiren şu kişiler açığa alınmıştır vs. diye ya da bizim bir hatamız ve kusurumuz yok diye açıklama yapmaz. Belediye başkanın babasının çiftliği mi, olayla ilgili CİMER’e de yazacağız” diye tepkilerini dile getirdiler.
 

Yorumlar 2
Meçhul 26 Ekim 2019 01:39

Bu Ahmet'in dünyadan haberi yok belediyeyi başkaları yönetiyor bu kukla ancak Ramazan'da limonata dağıtıyor başkada bildiği yok imar barişindaki yolsuzlukları daha sonra çıkacak arkası yarın bekleyin...

Zafer Erkan 25 Ekim 2019 14:48

O muhtemelen Ekrem Şahin denen isi bu kadar milletin vebalini nasıl verecek yenısehirde ki dukkanları yedi hak sahiplerine bir kuruş vermedi belediyede ona çanak tuttu yazıklar olsun.

Bakmadan Geçme