CHP'nin kopyacı milletvekili

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın TBMM'ye verdiği soru önergesini kendi partisinin daha önceki vekilinden kopyaladığı ortaya çıktı. Arık'ın laborantlar ile ilgili olan kopya soru önergesini danışmanının laborant abisi için rica üzerine Meclis'e taşıdığı iddia edildi.

 Gazeteci-Yazar Recep Bulut’un kendi gazetesinde köşe yazısına taşıdığı konuda Arık’ın soru önergesinin CHP’nin 24. Dönem Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu’nun önergesi ile aynı olduğu belgelendi.  Yazısında eleştiri ve önerilerde bulunan Gazeteci Bulut,  Arık’ın laborantlar ile ilgili olan kopya soru önergesini danışmanının laborant abisi için rica üzerine Meclis’e taşıdığı iddiasında bulundu.

Laborant kıymete bindi

Köşe yazısında Arık’a önerilerde bulunan Bulut, “Eğer sayın vekil yararlı işler yapmak istiyorsa, danışmanının ağabeyi istedi diye daha önce Şevki Kulluoğlu’nun meclise sunduğu ‘Kamu ve Özel Hastanelerin bünyesinde çalışan laborantların da labaront’ kadrosunda çalışanların sorunlarının çözümü için verdiği soru önergesini noktasına virgülüne dokunmadan kes-yapıştır yöntemiyle vermesin!” dedi.   Bulut köşesinde 2 Ocak 2012 yılında dönemin CHP’li Milletvekili Şevki Kulkuloğlu’nun imzası ile aynı soru önerisinin meclise taşındığını belgesiyle kanıtladı.

(Haber merkezi)

Bakmadan Geçme