Cengiz Taştan İkinci Baharını Yaşıyor

Gazetemizde uzun yıllardır farklı görevlerde hizmet eden, son dönemlerde ise Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Cengiz Taştan emekli oldu. Bizler de gazete çalışanları olarak Taştan'ın bu mutlu gününü pasta keserek kutladık.

 Yıllardır Kayseri’nin nabzını tutan okuyucularına doğru, tarafsız ve objektif haberler sunmayı kendisine görev edinen Kayseri Gündem Gazetesi olarak bir haberi de kendimizden vermeyi uygun gördük. Sektörde 31  yıl, gazetemizde ise 15 yıl hizmet veren yani meslek hayatının yarısını gazetemizde geçiren Cengiz Taştan emekli oldu.

Bizler de onu bu mutlu gününde yalnız bırakmama adına kendisine küçük bir sürpriz yapmak istedik. Tüm ekip olarak Taştan için hazırlanan pastayı keserek ve hediyelerini vererek kendisine bundan sonraki yaşamında sağlık ve huzur temennisinde bulunduk.

Duygu dolu anlar yaşandı

Hazırlanan pastayı üfleyen Cengiz Taştan duygu dolu anlar yaşarken, “Hatırlanmak çok önemliydi. Benim için oldukça anlamlı unutamayacağım bir anı olarak kalacak. Hepinize teşekkür ederim”  dedi.

Sektörde 31 uzun yıl

Medya sektörüne ilk kez 1985 yılında haftalık olarak yayımlanan Kayseri Anadolu Magazin gazetesini kurarak giriş yapan Cengiz Taştan, 1991 yılında ise Hacılar Gazetesi’ni çıkarmaya başladı. Taştan sonraki dönemlerde ise Mimarsinan Haber, Hisarcık Haber, Küpeli Haber, Kayapınar Haber, Özvatan Haber, Gesi Haber, Develi Haber, Bünyan Haber ve Kocasinan Haber gazetelerini çıkararak okuyucu ile buluştu. 5 yıl TRT Hacılar muhabirliği de yapan emektar Cengiz Taştan 2001 yılında ise Kayseri Gündem gazetesinde çalışmaya başladı.

K. Gündem’de geçen dopdolu  15 yıl

Cengiz Taştan gazetemizde 15 yıl gibi uzun bir süre görev yaptı. Bu süre zarfında farklı departmanlarda görev yapan Taştan, gazetemizde son olarak Yazı İşleri Müdürü olarak görev yaptı.

Gazeteciler Cemiyeti’nin ilk üyelerinden olan Taştan, 03 Mart 1967 Sarıoğlan doğumlu olup aslen Turan’lı ve 2 çocuk babası.

Haber-Fotoğraf: Ramazan KARAKUŞ

 

Bakmadan Geçme