ÇELİK ZİYARETİ KTO'YU KARIŞTIRDI

KTO Meclis Başkanı Aslan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik'i ziyaretinden önce KTO Başkanı Gülsoy'la görüşüp bilgi verdiğini belirtirken, KTO Başkanı Gülsoy'un 'haberimiz yoktu' çıkışı kafaları karıştırdı. Aslan'ın ziyareti, Oda'nın resmi internet sitesine haber olarak konulmadı.

GÜLSOY’UN HABERİ VARDI
KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy da Oda’nın bir İcra Kurulu’nun olduğunu ve bu tür ziyaret ya da benzeri konuların burada kararlaştırdıktan sonra yapılmasının daha iyi olacağını söyledi. Gülsoy, KTO Meclis Başkanı Aslan’ın Çelik’e destek ziyaretinde de haberi olmadığını, sonradan öğrendiğini açıkladı. Ancak KTO Meclis Başkanı Aslan, Başkan Gülsoy’un aksine, ziyaret öncesi Gülsoy’la görüştüğünü söyledi.

İRADEMİZE İPOTEK KOYAMAZLAR
Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Hakan Aslan’ın Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e yaptığı “destek” ziyareti KTO Meclis üyeleri arasında tepkiyle karşılandı. KTO Meclis Üyesi Hacı Çevikel “Kimse Ticaret Odası’nın adını kullanarak bu tür siyasi girişimler, açıklamalar yapmamalı. Kimse kimsenin iradesine ipotek koyamaz. O zaman biz de Baki Ersoy’u mu ziyaret edelim” dedi.

 
 
 

Yorumlar 1
Ahmet Taner 21 Kasım 2018 08:57

SA. Sanayi Odası Ticaret Borsası yada Ticaret Borsası gibi kurumlara siyaset karışmamalı bence. İnsanlar fikirlerini söyleyeceklerse Makamlarını kullanmadan ev oturmasında dile getirmeliler. Maalesef İnsanlar geçmişten gelen makamlarından güç alıyor sanıyorsam. Şu kayseri nin düştüğü duruma bak... yazık.

Bakmadan Geçme